Wat leuk dat je overweegt om verkoper te worden bij CRINDEL

Voordat je aan de slag kunt, is het van belang dat we de zaken juridisch goed regelen. Om die reden word je gevraagd om een contract te ondertekenen en enkele documenten te overhandigen. We leggen je graag uit waarom.

Zodra je klikt op ‘Aanmelden’ onderaan deze pagina, ontvang je eerst je samenwerkingsovereenkomst met CRINDEL. In deze overeenkomst staat opgenomen wat jouw rechten en plichten zijn als verkoper en wat onze rechten en plichten zijn als platform naar jou toe. In het samenwerkingscontract vind je ook enkele bijlagen, zoals een verwerkersoverenkomst, onze voorwaarden en de commisies en prijzen die wij berekenen.

Wanneer de samenwerkingsovereenkomst ondertekent is, geven wij ons akkoord en kun je aan de slag om je aan te melden bij MangoPay, de payment provider waarmee CRINDEL samenwerkt. In je verkopersdashboard kun je alle gevraagde documenten uploaden welke direct worden doorgestuurd naar MangoPay voor een KYC (Know Your Customer) controle. Dit is een wettelijk verplichte controle. Op je profiel pagina vind je een compleet stappenplan waarin precies wordt uitgelegd hoe je de KYC doorloopt. Wanneer je alle documenten geupload hebt, duurt het uiterlijk 24 uur voordat je goedkeuring ontvangt.

Daarna wordt het tijd om geld te verdienen! In je verkopersdashboard kun je direct aan de slag met het aanbieden van jouw producten. Op je profiel pagina vind je ook weer een gedetailleerd stappenplan over hoe je producten kunt uploaden in de shop van CRINDEL. En bij vragen, kun je altijd bij ons terecht.

    Menu
    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp