OVER CRINDEL

CRINDEL is een mix van zelf CReëren, je laten INspireren, je eigen space DEsignen en natuurlijk lekker Leven.

Hoe zie jij jezelf wonen? Wat is jouw ideale plaatje? Dat heb jij vast al in je hoofd. The perfect place. Met van binnen: The perfect space. Die twee horen gewoon samen. Daarom kan je op CRINDEL tegelijkertijd naar huizen zoeken en inspiratie opdoen voor je interieur. De woningen op CRINDEL worden aangeboden door betrouwbare makelaars. Daarnaast kun je projecten bekijken vol wooninspiratie samengesteld door de specialisten die aangesloten zijn bij CRINDEL of shoppen voor je interieur in onze webshop. Kortom, alles op één plek!

CRINDEL your place, CRINDEL your space

WOONAANBOD

Op CRINDEL kun je niet alleen terecht om inspiratie op te doen voor je interieur, je kunt ook nog eens op zoek naar het mooiste paleisje voor jezelf.

Design keuken

WOONINSPIRATIE

Op zoek naar wat extra ‘Oomph’ voor in huis? Onze specialisten weten je hart te veroveren met prachtige interieur projecten. Bekijk ze snel en neem contact op.

TIPS

Wil je weten welke vloer het beste bij je past? Hoe je jouw balkon inricht als tuin? Of wat een Scandinavische woonstijl precies inhoudt? Check onze tips en wij vertellen er je alles over!

Scandinavische woonstijl

SHOP

Shop voor je nieuwe interieur in onze webshop. Daar vind je een divers aanbod van producten van Nederlandse, Belgische of Duitse bodem.

ONZE WAARDEN

Een aantal dingen hebben we hoog in het vaandel staan binnen CRINDEL. De eerste daarvan is een goede klantenservice. Ben jij niet tevreden? Dan zijn wij dat ook niet en zoeken we graag naar een oplossing waar iedereen happy mee is.

Bij CRINDEL houden we ook een oogje op mens en milieu. Vandaar dat wij onze specialisten en verkopers zorgvuldig selecteren. Bedrijven die duurzaam te werk gaan, bijdragen aan een lokale gemeenschap of werk bieden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, hebben bij ons een streepje voor.

Ook onze eigen bijdrage aan onze eigen, lokale gemeenschappen houden we in de gaten. Op CRINDEL vind je daarom aanbieders en ondernemers van lokale bodem, hetzij uit Nederland, België of Duitsland. Dat betekent dat we massa productie uit verre landen weren en dat het geld wat je besteedt op CRINDEL terugvloeit naar onze eigen economie.

ONZE USP’S

SPECIALISTEN

Adverteren op het juiste moment

Professionele en persoonlijke ondersteuning

Regelmatige campagnes en acties

STYLISTEN

Binnenkort op CRINDEL

Informeer naar de mogelijkheden

Samenwerking met de juiste partners

MAKELAARS

Ondersteuning van alle media

Vernieuwend concept voor de juiste doelgroep

Nieuwe features coming soon

Menu
Crindel WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp