Filter

Property Filter

Status:  
loader
Radius:  
Prijs min:  
Prijs Max:  
Surface Area:  
Building Area:  
bedroom:  
Soort object:  
Soort bouw:  
keywords:
Te huur

Bovenkerkerweg 77

Amstelveen,1187 XC 1.900,- Maand 35m2 1 kamers
Te huur

Amsterdamseweg 369-A

Amstelveen,1182 HB 2.250,- Maand 125m2 / 125m2 4 kamers
Te huur

Kringloop 11

Amstelveen,1186 GR 2.250,- Maand 90m2 3 kamers

Zoeken naar huurwoningen in Amstelveen

Amstelveen is een heerlijke plek om te wonen. De stad grenst aan Amsterdam en ook de luchthaven Schiphol vind je op een steenworp afstand. En wil je de natuur in? Dan ga je toch even naar het Amsterdamse Bos! De stad heeft een groot percentage aan nieuwbouwwoningen, maar is daarnaast ook rijk aan cultuur. Op Crindel vind je alle huurwoningen in Amstelveen en kun je meteen bellen met de makelaar om de woning te gaan bekijken.

Duurzaam wonen

Duurzaam wonen wordt steeds belangrijker. Wij geven je de beste tips om jouw woning in Amstelveen te verduurzamen, bijvoorbeeld door het aanbrengen van zonnepanelen op het dak. Ook lees je in de blogs over hoe je geld kunt besparen door een eigen kruidentuin binnenshuis te planten. De specialisten op het gebied van wonen en financiën maken de creatieveling in je los!

Een slim huis

Ook over het toepassen van de nodige technologie kun je bij ons alles vinden. Het op afstand kunnen bedienen van de apparaten in jouw woning is tegenwoordig heel gemakkelijk, door de juiste besturingssystemen aan te leggen. Je vindt hier alle informatie over bij de handige tips en weetjes.

Menu
Crindel WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp