Crindel is een fantastische plek om te adverteren als woonspecialist. Niet alleen ben je op Crindel zichtbaar op de juiste plaats en op het juiste moment, jouw producten kunnen ook buiten de website worden verspreid wanneer ze gedeeld worden op een persoonlijk moodboard van een bezoeker.

Om ervoor te zorgen dat je zo goed mogelijk zichtbaar bent op Crindel, hebben wij voor jou enkele tips. Deze tips gaan je helpen om jouw bereik te optimaliseren en om jouw zo efficiënt mogelijk in contact te brengen met jouw potentiële klanten.

Eye-catchers

Allereerst is het belangrijk dat je dat sprekende foto’s in je projecten zet. Foto’s van matige kwaliteit worden namelijk geweerd van Crindel. Zorg ervoor dat jouw foto’s goed belicht zijn en kleurecht, dat alle wanden recht staan, dat het netjes is en dat er niemand door het beeld loopt. Probeer ervoor te zorgen dat de hoek van de foto’s niet te hoog of te laag is. Hierdoor creëer je namelijk juist schuine wanden en vervormingen. Let daarnaast ook op reflecties van ramen, spiegels, lijsten, etc.

Matige kwaliteit, slechte belichting en portret formaat

Beeld waar we blij van worden ?

Landschapsfoto’s of liggende foto’s komen het beste tot hun recht binnen Crindel. Dit heeft te maken met hoe het stuk wooninspiratie is ingedeeld. Kies daarom voor een liggende foto als de hoofdfoto van het project. Op die manier komt de fotokwaliteit het beste tot zijn recht in het overzicht met wooninspiratie. De maximale bestandsgrootte voor een foto is 2MB met een maximaal pixelformaat van 2000 pixels aan de langste zijde.

Ben je zelf niet in staat of in de gelegenheid om goede foto’s te maken van jouw werk of om ze op de juiste manier na te bewerken? Vraag dan om hulp! Het internet staat vol van fotografen die hun diensten aanbieden of misschien ken je zelf wel iemand die ze voor jou kan maken en/of kan nabewerken.

Verdeling is de sleutel

Om zo goed mogelijk zichtbaar te zijn tussen al het aanbod op Crindel, is het raadzaam om meerdere projecten online te hebben staan. Heb je bijvoorbeeld meerdere kunstwerken, meerdere meubelen of meerdere vloerkleden? Stop ze dan niet allemaal in één project maar laat ze op zichzelf staan. Wanneer je bijvoorbeeld verschillende lampen verkoopt, maak dan het liefst van elke lamp een apart project. In dat project kun je foto’s uploaden van dezelfde lamp vanuit verschillende hoeken en met verschillende details.

Te druk beeld voor een hoofdfoto van een project

Goed beeld voor een hoofdfoto van een project

Wanneer je namelijk meerdere producten in één project plaatst, dan zien bezoekers alleen de hoofdfoto wanneer zij zoeken onder het kopje ‘Wooninspiratie’ op de website. Spreekt de hoofdfoto de bezoeker niet aan, dan is de kans klein dat zij op het project zullen klikken. Heb jij meerdere producten in één project zitten, dan worden deze dus gemist tenzij een bezoeker specifiek het project bekijkt. Spreid daarom jouw producten uit over zoveel mogelijk projecten. Het is meer werk, maar het garandeert zeker een betere zichtbaarheid.

Vertel het ze!

Een korte beschrijving van jouw bedrijf en/of jouw product is altijd gewenst. Vertel bezoekers wat jouw bedrijf uniek maakt of waarom juist jouw product de moeite waard is om aan te schaffen. Is de prijs/kwaliteit verhouding verbluffend? Is het one-of-a-kind? Is het ecologisch? Probeer zoveel mogelijk informatie te plaatsen in de eerste drie regels. Wanneer een moodboard namelijk gedeeld wordt en geïnteresseerden buiten Crindel kijken er naar, dan kunnen zij op een oogje op de foto klikken. Wanneer ze dit gedaan hebben, verschijnt er een veld met de belangrijkste informatie over het project zoals de ‘Titel van het project’, de ‘Specialist’, de ‘Stijl’, de ‘Ruimte’ en de ‘Kleur’ en de eerste drie regels van de tekst behorende bij het project. Hoe completer de tekst, des beter jouw klanten geïnformeerd zijn en weten wat ze kunnen verwachten.

Vragen?

Heb je na deze tips toch nog vragen of kom je er gewoon maar niet uit? Neem gerust contact met ons op.Dan kijken we samen wat de beste manier is voor jou om je te presenteren op Crindel.

Menu
Crindel WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp