5 tips: kerstcadeau origineel inpakken

DIY
kerstcadeaus

Nog 66 dagen en dan is het kerst! Dat betekent dat het echt tijd wordt om te gaan shoppen en je inpak skills te oefenen, want half ingepakte cadeaus onder de kerstboom ziet er natuurlijk niet uit. Wij geven je daarom wat mooie tips om jouw kerstcadeautjes te laten blinken onder de boom.

More is more

Ja, echt! Als je jouw kerstcadeaus origineel wil inpakken, gebruik dan linten, stickers, glitter en papier van goede kwaliteit.

Over dat laatste gesproken, inpakpapier van een wat dikkere kwaliteit heeft altijd de voorkeur. Ga daarbij voor echt papier, in plaats van folie. Op echt papier blijven jouw stukjes plakband en stickers namelijk veel beter zitten. Op inpakfolies hebben ze de neiging om los te laten en het is veel lastiger om te vouwen.

inpakken

Leren vouwen

het internet staat er bol van. Er zijn wel duizend manieren om met mooie vouwtechnieken en origami jouw kerstcadeautjes op prachtige, originele wijze in te pakken. Op ons TikTok kanaal en onze instagram kanalen laten we via videootjes enkele makkelijkere opties zien, want mocht je geen origami-geoefende vingers hebben, dan is deze inpaktechniek lastiger dan hij lijkt.

Kleine details maken het af

Je kunt een prachtig, strak gevouwen cadeau natuurlijk zo al onder de kerstboom of je eigen gemaakter pallet kerstboom leggen. Het is een prachtige manier van kerstcadeautjes inpakken. Maar wil je net iets meer oompfh, maak het dan af met kleine details. Mooie naamstickers, kleine kaartjes, gedroogde bloemen, gevouwen bloemen, een mooi lint of een stukje inpakpapier wat je binnenste buiten keert, zijn ontzettend leuk om toe te voegen aan je creaties.

Op deze manier pak je jouw kerstcadeautjes extra mooi in en wordt het nog bijzonderder om te geven en te ontvangen. Het gaat tenslotte vooral om het gebaar en de moeite die gestopt wordt in elkaar verrassen met kerst.

Vreemde vormen

Een boek laat zich natuurlijk veel makkelijker inpakken dan een voetbal. Toch zijn ook hiervoor mooie en origineel manieren om in te pakken. Maak van een stuk inpakpapier zelf een tas waarin je jouw kerstcadeautje kunt stoppen, of koop een bijzondere giftbag in de winkel.

Maak het persoonlijk

Hoe persoonlijker, des te leuker natuurlijk. Dat kun je al voor elkaar krijgen met een naamkaartje, maar wat dacht je van inpakpapier met een speciaal thema, een fotootje die je toevoegt of je kerstcadeautjes origineel inpakken in iemands lievelingskleuren?

Top 10 CRINDEL cadeaus

Ook wij hebben natuurlijk een mooie collectie met cadeaus die niet zullen misstaan onder de kerstboom en waar je nog lang van kunt genieten. Hier is onze top 10 kerstcadeaus van onder de €60,-:

10. Wild flowers placemats van Nin-Nit. Deze set van vier heeft een uniek ontwerp en brengt elke tafel tot leven.

9. Moho Satin Grey  vaasjes. Deze set van twee zijn te gebruiken als kleine vaasjes, of als bijzondere theelichthouders. Dankzij hun matte afwerken hebben ze een luxe en tijdloze uitstraling.

8. Hotelchique sierkussen. Je kerst wordt ineens een stuk chiquer met deze kussens van Het Kussen Atelier.

7. Charming Peacock kistje. Een ideaal en veelzijdig cadeau. Te gebruiken als theedoos, pennenhouder of gewoon als decoratiestuk want door zijn bijzondere print mag dit kistje zeker gezien worden.

6. Heb je een tuinliefhebber in de familie? Deze Lotus Windspinner is dan een ideaal kerstcadeau. Hang hem op je balkon, in je tuin of gewoon binnen.

5. Borrelplank Amsterdam. Duurzaam gemaakt, veelzijdig in gebruik en extra leuk om te geven aan familieleden van ver of aan rasechte Amsterdammer.

4. Natuurlijk hebben we ook iets voor de kleintjes. Deze Spacey-spot tafellamp is een bron van inspiratie voor elke aspirant astronaut. Een prachtig nachtlampje om heerlijk bij weg te dromen.

3. In plaats van een bloemetje, kun je natuurlijk ook een heel ecosysteem geven. Deze luxe pot met ficus ginseng staat overal bij en is ook nog eens heel onderhoudsvriendelijk.

2. CO2-neutraal met een tijdloos design. Deze Pot Bol van Capi Europe is een ideaal cadeau wanneer je iets bijzonders wil geven.

1. Last, maar zeker niet least, dit prachtige lasersnijwerk Gecko. Deze kleine rakker kruipt tegen elke muur op en siert elke ruimte.

Zit je cadeautje er niet bij? Niet getreurd, want we hebben nog veel meer voor je in onze shop! En vergeet niet onze TikTok en Instagram te checken voor de leuke inpak manieren.

Menu
Crindel WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp