De Moederdag gift guide voor huis & tuin

Interieur
bloemen op tafel en ontbijtje

Is jouw mama altijd aan het schuiven met meubels? Stylet ze de meest prachtig gedekte tafels voor dineetjes en/of scharrelt ze graag in de tuin? Dan is het de hoogste tijd om jouw stijlvolle mama dit weekend stijlvol in het zonnetje te zetten. lees snel verder voor de leukste Moederdag cadeautips voor huis en tuin op CRINDEL. 

Ontbijtplank met zelfgemaakte kaneelbroodjes

Ontbijt op bed op moederdag is misschien cliché maar het blijft een hit. Een mooi opgemaakte ontbijtplank zoals deze XXL van Woodlane met al je moeders favoriete gerechtjes erop, wie zegt daar nou nee tegen? Naast het gekookte eitje en verse sapje is het kaneelbroodje ook een gegarandeerd succes en met deze extra snelle versie van Laura’s Bakery is het nog gemakkelijk ook.

Wat heb je nodig?

 • 1 blikje croissantdeeg
 • 50 gram zachte boter
 • 2 tl kaneel
 • 50-60 gram lichtbruine basterdsuiker
 • 100 gram poedersuiker
 • 1 tl vanilleextrsact
 • 2 el melk

Hoe maak je ze?

 • Rol het croissantdeeg uit op je werkblad. Knijp de naden dicht en druk ze goed aan.
 • Meng de kaneel door de zachte boter heen en smeer hier het croissantdeeg mee in. Hierover verdeel je de suiker gelijkmatig. Rol dan het croissantdeeg weer op. Probeer de naad een beetje dicht te knijpen.
 • Met een scherp mes snijd je de rol deeg in 6 plakjes. Leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat.
 • Bak de snelle cinnamon rolls in 10-12 minuten op 200 °C (boven- en onderwarmte).
 • Terwijl ze in de oven staan maak je het glazuur. Roer poedersuiker, vanille extract en melk tot een dik glazuur.
 • Als de cinnamon rolls uit de oven komen serveer je ze gelijk met wat glazuur erover.

Bon appetit!

Bloemen maken blij!

Ook tip 2 hoort thuis in het rijtje cadeauclichés maar hé, het is een cliché om een reden. Bloemen maken nou eenmaal gelukkig. Dat blijkt een veel bestudeerd feit. En bij de Flower Family kan je je mama iedere keer opnieuw gelukkig maken met een abonnement. Het mooie aan dit bedrijf is dat ze ook een maatschappelijk doel dienen en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een mooie kans bieden om aan de slag te gaan.

Vogelspotten is hip

We zijn met zijn allen volop bezig in de tuin, niet zo vreemd want hoe deze zomer gaat lopen dat weten we nog niet. Om toch iedere keer iets nieuws in je eigen tuin te ontdekken is een vogelhuisje een top cadeau voor moeders. Dit vogelhuis je van Capi Europe verwelkomt misschien wel een roodborstje of de witte kwikstaart? In combinatie met de Vogelspotcast heb je veel kijkplezier en leer je over vogels in Nederland. Suf? Nee echt niet, vogelspotten is hot. 

Een glaasje bubbels in de tuin? Yes, please!

Voor de bourgondische mama’s hebben we ook een leuk cadeau in gedachte: de Champ Cooler en Kruk van Jokjor, zo houd je dat heerlijke flesje bubbels of witte wijn koud deze zomer voor al die etentjes die we nog moeten inhalen. Het is daarnaast ook geschikt als bijzettafel of als kruk voor zowel binnen als buiten. Over een multifunctioneel en leuk cadeau gesproken.

Bovengenoemde woon- en tuinspecialisten specialisten ontwerpen en produceren hun producten in Nederland. Ben je bewust bezig door lokaal te koen dan past dit lijstje ook zeker in je straatje.  Dit is een kleine greep uit het aanbod van CRINDEL, staat jouw cadeau er niet tussen? Kijk dan bij wooninspiratie voor meer opties.

Fijne Moederdag alvast!

Crindel WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp