De top 5 van fantastische toiletten

Interieur

Wanneer we denken aan een nieuw interieur, denken we zelden direct aan het toilet. De toiletruimte is de ruimte waar we het minst graag geld en aandacht aan besteden. Toch is dat wel jammer, want met een beetje budget en creativiteit zit jij dagelijks met liefde in het kleinste kamertje in huis. Crindel heeft voor jou daarom een top vijf gemaakt van de meeste creatieve toiletten die niet alleen heel stylish kunnen zijn, maar ook nog eens een flinke wow-factor hebben.

Nummer 5

We trappen af met het innovatieve Eco-Bath system van designer Jang Woo-Seok. Dit toilet ziet er niet alleen heel apart uit, het is ook nog eens waterbesparend en dus heel milieuvriendelijk. Het water wat je namelijk gebruikt om je handen te wassen, wordt opgevangen in een apart reservoir waar je bij je volgende toiletbezoek mee doorspoelt. Helemaal handig toch?

eco-bath-system141
eco-bath-system101-300x215

Nummer 4

De ‘Ultimate Clean Toilet’ van Young Sang Eun ziet er niet alleen buitenaards uit, het is ook nog eens ontzettend slim bedacht. Dit toilet en urinoir in één reinigt zichzelf met UV en stoom nadat je klaar bent met je bezoek. Doordat het zowel staande als zittende bezoekers kan bedienen, is het een mooie ruimtebesparende optie in bars en restaurants. Nu nog even zoeken naar die oude sok met geld, want dit pareltje van een closet heeft een aardig prijskaartje.

ultimate-clean-toilet-2
ultimate-clean-toilet-4

Nummer 3

Op nummer drie vinden we de Sofa Sogood van Cotto Design. Als er één toilet is wat het woord comfort schreeuwt, dan is het deze wel. Laat je verleiden door de zachte afwerking van fijn leer die je doet denken aan een echte luie sofa. Dit is de plek bij uitstek om je even helemaal te ontspannen.

ABUIABACGAAg7uXK0wUoop_gzgUwzAg42AQ-2
sofa-so-good-final_scg-000000-01-6d5e3-5d.jpg

Nummer 2

We hebben al enkele leuke en interessante toiletten gezien met mooie design en slimme keuzes. Nu is het de beurt aan een toilet wat vooral het hart van de creatievelingen aan zal spreken. Het Talavera toilet van Terra Artsesana laat je kiezen uit een serie handgeschilderde wc’s in Mexicaanse stijl. Wil je vooral wat vrolijkheid toevoegen in het kleine kamertje, dan is deze toilet zeker geschikt voor jou.

Nummer 1

Op de eerste plaats staat met de ster de absolute Rolls-Royce onder de toiletten. Met ruim 72.000 Swarovski kristallen heeft designer Ginza Tanaka één van de duurste toiletten ter wereld gecreëerd. Voor een luttele € 98.000,- ben jij de eigenaar van deze schitterende retirade. Wat let je?

TEASER-Expensive-toilet
Crindel WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp