Jouw deur als unieke woonaccessoire

Interieur

Het is bijna ondenkbaar, een deur in je woning die je in de loop der tijd kunt aanpassen aan je nieuwste woonwensen. Een deur is tenslotte iets wat je maar zelden vervangt, laat staan dat je ermee experimenteert. Maar in deze blog willen we laten zien dat het ook anders kan. Een deur hoeft niet langer meer een vast gegeven te zijn. Net als alle andere mooie woonaccessoires in je huis, kun je een deur nu aanpassen aan je nieuwste woonwensen, wanneer en hoe je maar wenst. 

Crindel specialisten weten het antwoord

Waar we met enige regelmaat een nieuw bankstel aanschaffen of een andere eettafel, is een deur een onderdeel van onze woning waar we zelden iets mee doen. Toch is dat jammer. Als ons interieur met regelmaat verandert, waarom dan niet onze deuren? Het antwoord is simpel; een nieuwe deur kopen en ophangen, is vaak een heel gedoe.

Gelukkig weten onze specialisten op Crindel daar wel raad mee. Zo heeft Skygate recent de zogenaamde ‘jackets’ geïntroduceerd welke vanaf september voor particulieren te koop zijn. Met deze unieke ‘deurjassen’ geef je jouw eigen binnendeur direct een nieuwe look. De ‘jackets’ zijn speciaal ontworpen voor de deuren van Skygate zelf, wat inhoudt dat wanneer je nu een nieuwe deur koopt, je hiermee eindeloos kunt blijven variëren. 

Eindeloze variatie

Zo kun je dus nu je eigen skygate binnendeur een hele eigentijdse look geven. Stel je wilt je stalen binnendeur een zachtere uitstraling geven. Met de skygate ‘jackets’ kun je jouw deur nu in een handomdraai een velours-look geven. Of wellicht heb je liever een houten look? Of wat dacht je van leer of carbon, of wellicht ontwerp je wel een geheel eigentijdse print? Er zijn mogelijkheden genoeg waarmee je in de loop der jaren heerlijk kunt blijven variëren. Maar, hoe werkt het eigenlijk?

De skygate ‘jackets’ zijn speciale, custom-made folies waarmee je jouw eigen deur kunt aankleden. Ze zijn makkelijk aangebracht en ook makkelijk weer afgehaald. Vergelijk het met het wrappen van een auto. De lak eronder blijft onaangetast en jij kunt op eenvoudige wijze je deur een hele nieuwe look geven. Dat is niet alleen handig, het is ook nog eens hartstikke duurzaam want zo gaat een Skygate deur een leven lang mee. 

Inspiratie uit Azië

De inspiratie voor de ‘jackets’ komt oorspronkelijk uit bouwprojecten in Azië. Vanwege de kwetsbaarheid en het brandgevaar, worden oorspronkelijke houten woningen tegenwoordig opgebouwd en afgewerkt met staal. Maar wie aan Azië denkt, denkt ook direct aan haar traditionele houten gebouwen met prachtige ornamenten. Om dit niet verloren te laten gaan, is er een folie-techniek ontwikkeld met een bijzondere afwerking die niet van traditionele materialen te onderscheiden is. Zo geniet men in Azië nog steeds van de karakteristieke look van houten woonelementen zonder te hoeven inleveren op het gebied van veiligheid en duurzaamheid.

Wil je meer weten of op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen van Skygate? Check hun projecten en neem direct contact met ze op. Wil je nog meer wooninspiratie opdoen? Kijk dan bij onze andere blogs of scroll door de honderden projecten van onze woonspecialisten.

Crindel WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp