Maak kennis met de Bright Bubble Interieurstijl

Interieur

Vanwege de hectiek rondom het coronavirus van de afgelopen maanden, hechten we meer waarde dan ooit aan een veilige en warme thuisbasis. Het cocoonen in je eigen veilige bubbel, heeft geleid tot een nieuwe trend in ons interieur, namelijk de bright bubble-trend!

Lichte tinten, zachte stoffen en rustige lijnen zorgen voor een fijn gevoel waarin het drukke buitenleven om ons heen eventjes verdwijnt. Maar, hoe haal je deze trend in huis? Wij stellen je voor aan deze zijdezachte en comfortabele woonstijl en nemen je mee in deze rustige trend vol fijne accenten.  

Bright bubble

Wat is de bright bubble-trend eigenlijk? In de inleiding hadden we het al eventjes over lichte tinten, zachte stoffen en rustige lijnen, maar laten we er wat dieper induiken. De bright bubble-woonstijl staat eigenlijk voor een lichtrijk en tegelijkertijd warm interieur. Met blote voeten over een zacht tapijt of relaxen in een zachte teddy stoel, het zijn allemaal aspecten die je terugziet in deze stijl. Met de bright bubbel-trend zorg je er dan ook voor dat je niet te overprikkeld raakt en juist tot rust komt in je eigen omgeving. Dat rustige gevoel is het resultaat van de juiste combinatie aan kleuren en materialen in je woning.

Aaibaar

Aaibare materialen zijn een must wanneer je de bright bubbel-trend uitprobeert. De laatste tijd zie je waarschijnlijk steeds vaker die leuke teddy stoelen langskomen, comfortabele stoelen met een zachte, knuffelige stof. Deze passen perfect bij de bright bubbel stijl. Daarnaast kun je ook denken aan een bank van deze stof, een heerlijk zacht tapijtje of een zachte lampenkap zoals deze van Manon Ruigrok!

Op je muur

Behang is al wat langer terug als trend. Naast de nieuwe excentrieke prints, verschillende vormen muurstickers en exclusieve kleurencombi’s zien we verschillende texturen ook steeds vaker terug. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zacht suède behang wat naast een chique look ook nog eens lekker zacht aan voelt en dus perfect past bij de bright bubble stijl. 

Ben je niet te porren voor behang, kies dan voor een mooie tint op je muur. Bij een rustige trend zoals deze horen kalme kleuren. Je zult misschien direct denken aan wit, een crème kleur of pasteltinten zoals zacht roze, maar de Bright Bubble trend wil zeker niet zeggen dat kleur buiten de deur moet blijven. Juist niet! Zonnebloemgeel, oceaanblauw en olijfgroen zijn kleuren die je veel terugziet bij deze stijl. Het valt je misschien op dat dit kleuren zijn die je aan de natuur doen denken. Ze geven een warm, vertrouwd en geborgen gevoel, precies waar we nu aan toe zijn en precies wat de Bright Bubble trend wil bereiken. 

Je kunt ervoor kiezen een mooie kleur op de muur aan te brengen of de kleur juist terug te laten komen in de accessoires in huis. 

Op blote voeten

We hadden het al even over aaibare en zachte materialen. Hier hoort een zachte ondergrond natuurlijk ook bij. Een mooi vloerkleed kan een vertrouwde en warme sfeer geven aan een ruimte. Kleden of tapijt passen dan ook enorm goed bij de bright bubble-trend. Op blote voeten door de kamer lopen geeft een knus en veilig gevoel wanneer je een heerlijke zachte stof onder je voeten hebt. Je kunt kiezen voor een licht, naturel vloerkleed om zo een ruimte wat warmer te maken, of je kiest juist voor een eyecatcher met een mooie natuurkleur van Tapeso, bijvoorbeeld in een zacht gele, zonnebloem kleur.

Verschillende vormen en texturen

Omdat de bright bubble-trend geen uitbundige trend is, wordt er gespeeld met verschillende vormen en texturen. Dit geeft namelijk meteen een hele andere look dan rechte en strakke lijnen. Neem bijvoorbeeld een rond vloerkleed of kies voor een aantal zachte pampas pluimen in een mooie vaas. Zo maak je deze rustige stijl net iets spannender en heb je meteen een mooie accessoire in de ruimte. Gouden accenten doen het ook goed bij deze trend. Je kunt ze door het hele huis laten terugkomen. Denk bijvoorbeeld aan een goud ingelijste spiegel, tafel- en stoelpoten of misschien servies met gouden omranding.

Denk er wel om dat je het niet te gek maakt. Te veel kleur of extra accenten kunnen zorgen voor drukte in je hoofd terwijl rechte lijnen en herhaling juist zorgen voor rust. 

Wil jij ook een bright bubbel interieur in je woning toepassen? Kijk dan bij onze wooninspiratie voor nog meer producten die jou helpen om heerlijk tot rust te komen. 

Menu
Crindel WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp