Sinterklaas kapoentje, kijk eens op CRINDEL voor cadeautjes in je schoentje

Interieur

Voor je het weet is het alweer vijf december en staat de goedheiligman weer voor de deur. Wil jij dit jaar wat bijzonders geven? Iets anders dan het doorsnee cadeautje? Misschien iets duurzamers, uniekers of gewoon iets heel leuks? Op Crindel vind je  genoeg leuke cadeaus die de pakjesavond voor je kleintje onvergetelijk maken. Wij geven je alvast vijf leuke tips om mee te starten maar neem vooral zelf nog een kijkje bij wooninspiratie voor meer leuke Sinterklaas cadeautjes.

Re-Tire WipWap

Als we het nou over een uniek en duurzaam cadeau hebben, dan hebben we het over deze super leuke wipwap van Re-Tire. De wipwap is gemaakt van oude autobanden en recycled hout en dus absoluut een mooi en duurzaam cadeau om te geven. Daarnaast geef je niet alleen je eigen kind een leuk presentje, maar ook nog een steuntje in de rug voor mooie bedrijven zoals Re-Tire die mensen met een beperking een plek geven binnen hun sociale onderneming. Niet alleen duurzaam dus, ook nog eens maatschappelijk verantwoord. Als dat geen goed gevoel geeft…

Speelhuisje van Studio Perspective

Mooi, duurzaam en schitterend in zijn eenvoud. Kinderen kunnen helemaal opgaan in hun fantasie, want dit speelhuisje is een bureau, speeltafel, winkeltje en huisje ineen, het is maar net wat je er van maakt! Dit speelhuisje is gemaakt van duurzame (rest)materialen en wordt in Nederland geproduceerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo koop je niet alleen iets leuks, maar ook nog iets heel erg moois, in alle opzichten.

De speelgoed garage van WoodLane

Pasteltinten, gerecycled vilt, bamboe & biologisch katoen. Dat is speelgoed dat gezien mag worden!

Deze speelgoedgarage is gemaakt van superstevig bamboe materiaal, inclusief een echt werkende garagedeur, puzzel-gereedschap, bamboe munten die door het binnenwerk rollen, een benzinepomp én een cool mintgroen autootje. Zo zie je maar, duurzame cadeautjes kunnen ook nog eens heel erg mooi zijn!

Eenhoorn dekbedovertrek van SNURK

Droom weg onder heerlijk zacht en biologisch katoen. Dat is veilig en verantwoord slapen, zonder chemicaliën of microplastics. En welk kind wil nou niet dromenland tegemoet galopperen op rug van een mythisch wezen, deze prachtige eenhoorn. Dit kinderdekbedovertrek van het merk SNURK is een must in zak van Sinterklaas.

Speelse vloerkleedjes van Doing Goods

Tapis Amis, dat is de naam van deze eigenzinnige collectie van grappige vloerkleedjes voor in de kinderkamer. Deze vloerkleden zijn gemaakt van 100% wol en worden met de hand getuft op een ondergrond van katoen. Of je nu gaat voor een stoere leeuw, een schattige giraffe of een roze luipaard, met deze unieke vloerkleedjes scoor je altijd goed.

Crindel WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp