Tien keer de beste interieurcadeaus voor vaderdag

Interieur

Het is dit weekend vaderdag en ook de langste dag van het jaar valt in deze week, Midzomeravond. Laat dat eens goed uitkomen want dan kan je eens iets anders geven dan sokken of een fles drank.  Wat zijn de beste avonden? Juist, met vrienden in de tuin, een hapje, een drankje en een vuurtje erbij, en buiten is het ook makkelijker de 1,5 meter afstand te bewaren. 

Crindel’s Tips

Alternatief, duurzaam en echt eens even wat anders. Wij hebben een paar leuke vaderdagcadeaus voor de lange zomeravonden in ons achterhoofd. Zo is – met het oog op een thuisvakantie – investeren in een goede loungeset best een goed idee. Wel wat kostbaar maar zeker wanneer je uit een groot gezin komt, kun je wellicht samen bijleggen voor dit unieke cadeau. Denk bijvoorbeeld aan de unieke, houten banken van Houtkwadraat of een stoere set gemaakt van gerecyclede olievaten van Schrootmeester.

Voor een iets vriendelijker prijsje kan je ook denken aan een vuurschaal. Ideaal voor een avondje marshmallows roosteren en voor wilde kampvuurverhalen. Decovuurkorven heeft dan precies waar je naar op zoek bent. Of de splitting axe en woodstock van Weltevree om hout te hakken en op te slaan want zonder hout ga je natuurlijk je vuurschaal nooit in actie zien. Om het vakantiegevoel compleet te maken kun je je vader eventueel ook de strandstoeltjes van Weltevree cadeau doen.

Is jouw vader toch meer een binnenmens? Daar weten we ook wel wat op. Voor de thuiswerkers denken wij aan een handige Manu Organizer of laadstation. Ideaal om de zaken eens op orde te brengen.  Of een stoere bureauklok van Noest met een  ‘stadsgezichten’ gravering, bestaande uit ruim 50 verschillende gebouwen uit Utrecht. 

Is je vader én geen buitenmens én geen thuiswerker, maar houdt hij wél van interieur? Dan kun je hem altijd verrassen met een uniek interieurcadeau. Wat dacht je van een echte Eye-catcher, zoals de pizzalamp van Groen + Akker?  Of misschien een unieke, multifunctionele leren mat van NAHKA. Hiermee krijgt elk interieur dat extra stoere tintje.

Wat je vader ook voor man is, op CRINDEL vind je absoluut iets wat bij hem past. Shop anders nog even verder bij onze Wooninspiratie en bekijk alle unieke vaderdagcadeaus die onze specialisten te bieden hebben.

Crindel WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp