Top 10 x-mas gifts op CRINDEL

Interieur

Kerst staat voor de deur en dat betekent dat we weer uit mogen pakken. Nou ja, we gaan eerst inpakken, leuke cadeaus natuurlijk en waar vind je ze beter dan op CRINDEL. Wil jij jouw geliefde verrassen met unieke woonaccessoires? Dan zit je bij ons op de juiste plek. Wij geven jou een top 10 met de allerleukste cadeaus op CRINDEL. En shop gerust verder als je nog meer inspiratie op wilt doen.

Handgemaakt kunstportret

Jouw dierbare herinnering vastgelegd in een stijlvolle eye-catcher voor aan de muur? In opdracht maakt kunstenares Anca Blok van KUNSTBLOC unieke houtskooltekeningen speciaal voor jou. Als dat geen one-of-a-kind cadeau is…

Bijzondere kussens

De vier verschillende soorten bomen die gebruikt zijn in de collecties van MeroWings zijn geïnspireerd door de natuur. De combinatie van realistisch ogende stoffen en het grootst mogelijke comfort maakt de MeroWings kussens stuk voor stuk tot unieke lifestyle producten.

Geef een stukje wellness

De Walra badlijn staat voor heerlijk genieten van je dagelijkse zachtheid! Met de extra soft touch – voor een direct zacht gevoel – geniet jij dagelijks van het momentje voor jezelf. De Soft Cotton lijn is van 550 g/m2 gekamde katoen en beschikbaar in de vernieuwende kleuren wit, kiezel, roze, blauw, navy blauw en antraciet.

Draagbare koffiezettafel

De Magisso Element No.1 Tafel combineert klassieke finse vormen met moderne functionaliteit. Met het handvat is het eenvoudig de tafel daar neer te zetten waar je hem nodig hebt. Deze draagbare koffietafel zet je makkelijk in elkaar zonder gereedschap in een paar seconden. Je haalt het weer zo uit elkaar als je de tafel niet meer nodig hebt.

Uniek terrarium

Prachtig glazen geometrisch terrarium CUBE om je mooiste plantjes en spullen nét dat beetje extra aandacht te geven. Want dat verdienen ze. Doe er een vetplant of cactus in en geniet van de natuur binnenshuis! Ook elegant in combinatie met een mooie lamp.

Parijse Kuifspiegel

Deze kuifspiegel is een karakteristieke en beeldbepalende spiegel met een eigen persoonlijkheid. Deze spiegel weerspiegelt het verhaal van het ambacht, de ontwerpers en van de bewoners. Ingetogen en elegant, een uniek cadeau voor onder de kerstboom.

Tijdloos uurwerk

De klokken van Cloudnola zijn geweldige designstukken voor elke plaats in huis. Het kan het accent zijn, het kan een item zijn dat het decor met elkaar verbindt en het kan de enige decoratie in een kamer zijn. Een prachtig, tijdloos cadeau voor onder de boom.

Unieke muurcadeaus

Met de art-posters van MuurMooi van hoogwaardig katoenpapier laat je een muur tot leven komen. Koop er een handgemaakte lijst bij of hang ze zonder lijst op, het blijft een echte eye-catcher, zowel in huis als onder de boom.

De eerlijke tas

‘Draagkracht’ gaat om meer dan alleen een tas. Hij is simpel, functioneel & stijlvol. Samen gemaakt. Gewoon, met de hand. Zoals je een tas hoort te maken. Met liefde en oog voor detail. Neutrale tinten en strakke vormen; daar houden we van. En natuurlijk van prachtige eerlijke stoffen.

De makkelijke Plant

Geen groene vingers? Heeft ook niet. Pikaplant Jar is hèt luchtdichte terrarium, een gesloten ecosysteem. Deze zelfvoorzienende kamerplanten recyclen al het water binnenin, zodat je ze nooit water hoeft te geven.

Unieke, houten muuraccessoires

Ze zijn mooi, betaalbaar en altijd een gewaardeerd cadeau. De variaties zijn eindeloos en dus is er voor ieder wat wilt. De muurdecoraties van Houtspul zijn het ideale cadeau voor onder de boom.

Menu
Crindel WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp