Vijf keer verantwoord shoppen op Crindel

Interieur

Voor mooie woningaccessoires, inspiratie en ideeën hoef je wat ons betreft de deur niet uit. Op Crindel kun je terecht voor de leukste producten; vernieuwende, inspirerend en nog eens ecologisch verantwoord ook, want dat vinden we toch wel belangrijk. Om het extra makkelijk te maken voor je, laten we je kennis maken met een kleine greep van de leukste, ecologische woonaccessoires op Crindel die je gewoon vanuit je luie stoel kan bestellen.

De leukste kleden en kussens

Nu je toch thuis zit; ben je al begonnen met het uitmesten van je kasten? Heb je al zakkenvol oude kleding verzameld en wil je er iets unieks mee doen? Neem dan eens contact op met Carpet of Life. Zij sturen jouw oude kleding op naar Marokko waar het voor jou omgetoverd wordt tot een uniek, handgemaakt tapijt. Heb je niet genoeg oude kleding, maar wil je wel een uniek en duurzaam tapijt op je vloer, kijk dan bij de projecten van JOKJOR. Hun unieke kleden zijn gemaakt van gerecycled rubber met vilt en daardoor zowel geschikt voor binnen als buiten! Of heb je liever iets voor op de bank? De unieke kussens en plaids van Agatha Amsterdam zijn gemaakt van 100% zuiver katoen. Zo heb je én iets moois én iets duurzaams op je bank.

De mooiste stoffen

Naast kussens en vloerkleden, kun je bij Crindel ook shoppen voor andere stoffen. Wat dacht je van de heerlijke handdoeken of het Fairtrade beddengoed van Yumeko? Yumeko zorgt voor de dieren en de akkers zodat jij kunt genieten van eerlijke zachtheid. Ook Snurk levert beddengoed van 100% eerlijk katoen. Hun unieke designs zijn gemaakt door Nederlandse ontwerpers en worden geproduceerd met biologische materialen uit Portugal. Zo ga jij in ieder geval met een gerust hart slapen.

De tofste accessoires

Ook voor eerlijke woonaccessoires kun je jouw woonhart ophalen bij Crindel. Wat dacht je van de unieke kapstokken, wanddecoratie, vazen en kandelaars van Studio Perspective? Dat is shoppen bij mensen die jouw bezoek hard nodig hebben. Ook Plankstaal verwelkomt je met eerlijke en unieke producten die gemaakt zijn door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en die zeker niet mogen ontbreken bij een prachtig interieur. RuigHuid draagt als bedrijf ook haar steentje bij aan een duurzame wereld. Door te werken met kwaliteitshuiden die een restproduct zijn van de vleesverwerkende industrie of uit de gecontroleerde jacht, zorgen zij ervoor dat er niets verloren gaat. Kijk bij hun unieke lederen vazen en bloembakken om te zien wat voor leuks en unieks er allemaal nog meer bestaat.

De leukste lampen

Met 100% schapenwol maakt Vilt Aan Zee unieke, vilten lampen voor in huis. Door de semi-transparante stof krijg je met de lampen van Vilt Aan Zee een prachtige lichtinval. Binthout redt Nederlands hout uit de versnipperaar en tovert ze om tot prachtige hanglampen. Op die manier gaat er niet verloren en ben jij verzekerd van een unieke lamp in huis. 

De mooiste verfsoorten

Naast woonaccessoires en meubilair, kun je ook voor milieuvriendelijke verfsoorten een kijkje nemen op Crindel. Vestingh Paint and Craft levert matte, ecologische muurverf in prachtige tinten. Van diep zwart tot krokodillen groen, elke kleur die je hart maar kan wensen. Bij Verfgroen kun je terecht voor eerlijke en milieubewuste verf, gemaakt van enkel water, kalk en grafeen. Zo is de verf veilig voor baby’s, astma-en COPD patiënten en dus ideaal voor in huis en voor mensen met gevoelige longen. Pure & Original levert 100% minerale kalkverf. Deze verf is geschikt voor zowel de badkamer als de woon- en slaapkamer en komt in vele, unieke kleuren. 

Ben je nog niet uitgeschopt? Klik dan gerust even verder naar onze wooninspiratie. Daar staan nog veel meer projecten voor binnen en buiten waar je je woonhart kunt ophalen. 

Crindel WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp