5 keer de leukste kantoordesigns

Kantoor

Heb je een saaie werkplek? Grote kans dat dit je productiviteit verminderd. Je hebt tenslotte inspiratie en energie nodig om tot jouw dagelijkse topprestatie te komen. Niet voor niets dat er steeds meer stylistes ingeschakeld worden om ook het kantoor eens onder de loep te nemen. Ben jij vrolijk en geïnspireerd, dan vloeit het werk uit je handen en dat merken je klanten.

Maar wat zijn nou leuke ideeën voor op kantoor? Vandaag kijken we naar de vijf leukste kantoor designs op CRINDEL. Kijk je gezellig mee?

Fris Accountantskantoor

Lavelli Interieurontwerp houdt zich graag bezig met de werkplek van bezige bijtjes. Zo hebben ze dit accountantskantoor op zolder een compleet nieuwe make-over gegeven. Lavelli staat voor frisse ideeën en voor een sfeervolle, levendige inrichting, waarin jij, je collega’s, bezoekers of familie zich heerlijk op hun plek voelen. Met kleuren, meubels en materialen die samen onmiskenbaar weergeven wie jij bent of waar je bedrijf voor staat.

Lavelli kan je ook begeleiden bij de uitvoering van het ontwerp. Bijvoorbeeld met tips voor bijzondere winkels, contacten met vakmensen, of meubelontwerpen op maat.

Lekker Retro

Draumr levert prachtige behangen en moswerken voor aan de muur. Zij hebben daarnaast leuke ideeën over hoe je met een creatief behang en een stukje natuur aan de muur, tot een inspirationeel en gezellig kantoor kunt komen. Een aantal van die ideeën hebben ze samengevoegd in een deze blog. Wil je weten wat Draumr allemaal nog meer te bieden heeft, kijk dan snel even bij een van hun projecten voor meer inspiratie.

Werk- en ontmoetingsplek

Anneke Op ‘T Hoog Interieurontwerp levert stijlvolle interieurontwerpen, niet alleen voor thuis, maar ook voor op kantoor. Zo heeft zij een nieuw interieur bedacht voor THUIS Wageningen. Het pand van THUIS is een werk- en ontmoetingsplek voor mensen die de wereld een stukje mooier willen maken. Het interieur moet daarom passen bij deze identiteit. Zo is er ruimte geboden voor alle initiatieven, zoals een plantenasiel en een wisselboetiek. Een aantal van de ruimtes die verhuurd worden, zijn flexibel in te delen zodat er plek is voor workshops, lezingen, theater, muziek- en danslessen.

Duurzaam Interieur

Studio Hem ontwerpt, bouwt, adviseert en stylet duurzame interieurs🌱, voor zowel particulieren en bedrijven die houden van een mooi verhaal. Zo hebben zij ook deze meeting room op duurzame wijze een compleet nieuwe look gegeven. De zachte kleuren en natuurlijk materialen, geven deze meeting room een welkome en relaxte sfeer.

Een frisse look

We hebben Lavelli al eerder genoemd, en we noemen ze nogmaals want ook bij dit project hebben ze wederom een accountantskantoor prachtig gestyled.

Door met frisse kleuren en wanddecoraties te werken is dit accountantskantoor nu een levendige ambiance geworden om klanten te ontvangen. Door met kleuren uit de huisstijl en foto’s die verwijzen naar de omgeving te werken, ontstaat een unieke identiteit waarin de klant en medewerker zich kan herkennen.

Door digitalisering kwamen er lege wanden vrij in de kantoren. Deze zijn van kleur voorzien evenals de plantenbakken op maat. De receptiebalie en vergadertafels zijn geüpgraded, door een houten werkblad toe te voegen van lokaal gekapt hout en gemaakt door een sociale werkplaats.

Als dat niet mooi is…

Ben je al een beetje geïnspireerd geraakt door deze mooie kantoren? Kijk dan eens bij Wooninspiratie voor advies op maat of voor leuke kantoormeubelen. Wil je liever verder lezen? Bij onze Woontips vind je allerlei leuke tips and trucs voor in en rondom huis.

Crindel WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp