Thuiswerken – het nieuwe normaal

Kantoor

Gastblog door Richard Fenton van Draumr 

Hoe heb jij de laatste maanden beleefd? De wereld zoals we die kenden was van de ene op de andere dag ingrijpend veranderd. We verruilden massaal de kantoren en collega’s voor de werkplek thuis alleen of met de hele familie.

Het duurde niet lang of we raakten allemaal vertrouwd met eindeloos videobellen. ZOOM, Teams en alles daarmee vergelijkbaar kwam onze huizen binnen en collega’s zagen en zien via beeld ons huis, onze keukentafel, onze slaapkamer of waar we ook onze tijdelijke werkplek maar hebben opgezet. 

Partners, kinderen, huisdieren doken achter iedereen op in beeld. Geluiden drongen binnen en we hoorden stemmen en konden het soms toch niet verstaan. We stonden eindeloos op ‘mute’ terwijl we een heel betoog hielden of iedereen kon meeluisteren met het espresso apparaat, de fluitketel of het uitruimen van de vaat. 

Doorzettingsvermogen

We hielden het vol – en houden het vol – want het was en is voor het goede doel en eens zouden we teruggaan naar hoe het was. Met zijn allen weer voor dag en dauw ons bed uit op weg naar ons werk ver van ons huis. Weer twee gescheiden werelden, één van werk en één van thuis. 

Alleen de septembermaand laat nog op zich wachten en een vaccin niet zo maar beschikbaar. Grote kans dat onze werelden nooit meer zo gescheiden zullen zijn als ze waren. Grote kans dat thuiswerken ook de harten heeft veroverd van onze organisaties. Dat kantoren een andere rol krijgen dan voorheen. Dat thuiswerken een blijvend onderdeel zal zijn van ons bestaan. Van ons bestaan en van onze leefruimte. 

Een plek met ruimte om te leven en te werken. Een kamer, een hoek, een nis, een overloop die we markeren voor werk. Waar we – al is het maar denkbeeldig – de deur van kunnen dichtdoen. Maar wel een plek die ons energie geeft en inspireert. 

Wij van Draumr denken dat we je daarbij kunnen helpen. Gun jezelf onze handgemaakte en unieke producten om je eigen droomwerkplek te creëren. Kijk eens naar de prachtige behangseries of de op maatgemaakte murals met een afbeelding over verschillende stroken die focus kunnen aanbrengen. Een paar banen behang  of een mural als onderbreking van overigens strak gesausde muren kunnen het verschil voor je maken. Je maakt een aparte plek die je in de flow brengt. Even weg van het beeldscherm komen je ogen tot rust op het motief van het behang of de schilderijen van groen. Je strekt je uit, je rekt je nekt, je laat je schouders rollen en je werkt weer rustig verder op je eigen plek.

Kies het motief wat bij je past

De dessins van Draumr ’s Woodship & Magnolia behang en murals zijn traditionele motieven die digitaal bewerkt zijn. De kleurige, veelal botanische, dessins geven schwung en zijn heel geschikt voor het uitlichten van een hoek, een deel van een muur of een donkere nis voor jouw ideale droomwerkplek.

Of kijk eens naar Draumr ’s Stylegreen mospanelen en planteneilanden. Niet alleen echte blikvangers die afleiden van snoeren en schermen. Ook puur natuur aan de muur. En ben je op zoek naar wat meer rust op je werkplek? Rendiermos heeft ook akoestische eigenschappen, het absorbeert storend geluiden. 

Ga je de aankomende periode niet op vakantie naar exotische landen? Pak je woonruimte aan en creëer die droomplek voor het werken thuis met onze eigen inspirerende range van wandbedekkingen variërend van uniek behang tot prachtig mos. 

We wensen je een mooie zomer met veel designplezier met onze voorbeelden.

Crindel WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp