Vijf keer duurzaam voor je (thuis) kantoor

Kantoor

Terug naar kantoor gaan we voorlopig nog niet, en dat is misschien ook helemaal niet zo erg. Want wat als je “home office”, natuurlijk gewoon je kantoor aan huis, het fijnste plekje is om helemaal zen de dag door te komen? Zie je het al voor je; die dampende kop koffie op het bureau terwijl jij geniet van een werkplek die speciaal is ingericht voor jou alleen? Wij helpen je om je werkplek aan huis in te richten door je kennis te laten maken met vijf geweldige kantooroplossingen die je allemaal op CRINDEL kunt vinden. En die oplossingen zijn niet alleen super mooi en van super kwaliteit, ze zijn ook nog eens duurzaam. Want zeg nou zelf, het werk toch een stukje fijner wanneer je weet dat jouw kantoor ook nog eens een steentje bijdraagt aan een betere wereld.

PuurKurk

Puurkurk levert producten uitsluitend gemaakt van kurk. Kurk is 100% natuurlijk, milieuvriendelijk en recyclebaar. Buiten dat kurk ecologisch verantwoord en duurzaam is, is het ook nog eens waterafstotend, antistatisch, onderhoudsvriendelijk en warmte-isolerend. Daarnaast is kurk nu helemaal hip! Weg met dat stoffige imago uit de jaren tachtig, want de producten die PuurKurk leveren hebben een absolute wow-factor. Kurk kun je toepassen op de vloer van je kantoor waardoor je geen statische lading krijgt wanneer je heen en weer rijdt met je bureaustoel. Daarnaast kun je het ook aanbrengen op de wanden waardoor de ruimte direct iets intiems, warm en gezelligs krijgt.

Moswens

Als we het nu toch over wanden hebben, wat dacht je van een stukje onmisbare wanddecoratie? Moswens is gespecialiseerd in onderhoudsvrije moscreaties voor – onder andere – op de muur. Met een kunstwerk van mos op de wand creëer je de ideale akoestiek voor in kantoor. Nooit meer het galmen van je eigen stem horen. Met een moscreaties heb je iets unieks, iets groens en iets functioneels, allemaal in één! Je kunt kiezen voor een kleiner kunstwerk van mos, of misschien zelfs voor een heel wandpaneel, afhankelijk van de grootte van je ruimte. 

Ruig en Geroest

Elk kantoor is gebaat bij optimale verlichting. Je hebt er niks aan wanneer een knipperende tl-lamp onbewust je energie opvreet of wanneer je net niet genoeg kunt zien. Kies daarom altijd voor lampen in kantoor, voor zowel aan het plafond als voor op het bureau. Wat dacht je van de unieke hanglampen gemaakt van oude boilers. Door het materiaal van deze boilers te recyclen, draagt Ruig en Geroest bij aan een duurzame leefomgeving en heb jij pas echt iets unieks in je kantoor hangen. Iets unieks wat niet alleen functioneel en duurzaam is, maar ook nog eens een echte eye-catcher. Wat wil je nog meer?

Hout van je Stad

Het houdt natuurlijk niet op bij lampen, vloeren en wanden, want waar laat je jouw spullen? Hout van je Stad is een uniek bedrijf die functionele meubelen maakt van oud stadshout. In hun productlijn zit onder andere een ladekast met mozaïek patroon, kasten met legplanken of een compleet dressoir. De kasten zijn verkrijgbaar in verschillende matte krijtverf kleuren zoals blauwgroen, staalgrijs, okergeel en bruin. Zo heb je niet alleen iets moois en functioneels voor op kantoor, maar ook nog eens iets circulairs en lokaal gemaakt. 

Tolhuijs

Tolhuijs is een duurzaam designbureau gevestigd in Amsterdam. Zij ontwikkelde de Fency, hét duurzame wandrek voor  – onder andere – op kantoor. De Fency is een metaal opbergsysteem met veel styling mogelijkheden en ideaal voor het overzichtelijk opbergen van allerlei kantoorartikelen zoals pennen en papier. Het stalen frame is gevormd uit het restmateriaal van een hekwerk fabrikant. Zodoende gaat er geen materiaal verloren. De verschillende plankjes van de Fancy zijn gemaakt van afval pallets, of geperst papier. Het wandsysteem komt in verschillende afmetingen en mooie kleuren (zwart, wit, okergeel en mintgroen). De Fancy is gemaakt van 100 % afvalmateriaal en een ideaal opbergsysteem voor op kantoor. 

Zo, dat waren vijf inspiratiebronnen die jouw kantoor aan huis helemaal compleet kunnen maken. Wil je meer zien? Shop dan gerust even verder bij onze wooninspiratie. Daar vind je het antwoord voor welke woonwens die je hart heeft.

Crindel WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp