Stalen deuren in je (nieuwbouw)huis

Nieuwbouw

Ben jij helemaal weg van strakke, robuuste of industriële look en wil je een binnendeur die helemaal bij jou en je woning past? Dan is het handig om eens te kijken naar stalen binnendeuren. Stalen binnendeuren zijn namelijk niet alleen een prachtige eye-catcher in je woning, ze zijn ook nog eens te ontwerpen in eigen stijl en vaak gemakkelijk te monteren.

De stalen binnendeur

Buiten de wow-factor die stalen binnendeuren hebben, zijn ze vaak ook nog eens een mooie oplossing voor in huis. Een stalen binnendeur scheidt wel ruimtes – je kan ze tenslotte open en dicht doen – maar door het open ontwerp en de hoeveelheid glas, sluit het ruimtes in een woning niet van elkaar af. Maw, heb je een stalen binnendeur tussen je hal en je woonkamer, dan blijven deze ruimtes wel gescheiden, maar door de grote hoeveelheid glas heb je nog steeds een mooi zicht op je hal en voldoende licht voor in je woonkamer. Is jouw hal vaak een rommeltje – no judgement! – dan kun je ook kiezen voor melkglas. Dan heb je wel het licht, maar niet het zicht op laarsjes, jassen en de hondenriem.

Nog meer voordelen

Stalen deuren zijn een erg milieuvriendelijk concept omdat ze een ontzettende lange levensduur hebben. Daarnaast zijn ze brandwerend en isolerend. Stalen kozijnen hebben een mooie, ranke uitstraling en hebben een enorme draagkracht. Daarnaast zijn ze overschilderbaar, mocht je dat ooit willen.

Big of little spender?

Wil je jouw deur helemaal op maat gemaakt, met elk mogelijk design? Kijk dan even bij de projecten van MijnStalenDeur. Geen ‘design’ of steel-look deuren, maar echte stalen deuren met glas die een leven lang mee gaan. Deze CRINDEL specialist pakt het hele project van A tot Z voor je op, indien nodig.

Heb je een iets kleiner budget? Dan kun je ook eens kijken bij de deuren van Skygate in vaste, gangbare maten waardoor je kosten bespaart. De deuren zijn voorzien van 6 mm veiligheidsglas, hebben een glazen profiel en zijn afgewerkt met een mat-zwart poedercoating. Skygate levert tegenwoordig ook maatwerk en stalen deuren in brons, messing en koper…. wauw.

Het aluminium broertje

Heb je geen budget voor een echte stalen deur, dan is het aluminium broertje misschien een uitkomst. Bij GewoonGers kun je terecht voor aluminium binnendeuren die bijna niet van echt staal te onderscheiden zijn. Aluminium is krasbestendig, roest niet en is daarnaast ook nog eens demontabel, voor het geval je van plan was te verhuizen.

Of je nu een industrieel interieur hebt, een moderne look of misschien een glamour woonstijl, de stalen binnendeur past (bijna) overal wel bij. Neem contact op met één van onze specialisten voor meer informatie of lees gerust verder bij de rest van onze woontips.

Crindel WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp