Achter de voordeur – een stijlvol interieur in de Blaricummermeent

Woning kopen

Er staan een hele hoop prachtige woningen te koop op CRINDEL, allemaal met de potentie om jouw eigen, unieke droomhuis te worden. Sommige daarvan springen direct in het oog, hetzij door de unieke bouwstijl, de bijzondere locatie of een stijlvol interieur. Zo nu en dan lichten we er daar graag één van uit, want wat is nou leuker dan gemakkelijk inspiratie opdoen bij een ander? Deze keer hebben we een mooie woning gevonden in het leuke Blaricum, in de nieuwbouwwijk de Blaricummermeent. Loop je even mee naar binnen?

Industrial meets Scandinavia

Wat direct opvalt zodra je de woning bekijkt, is het strakke interieur welke zich kenmerkt door een Scandinavische inrichting met een industrieel touch. De meubels zijn strak, efficiënt, niets is overbodig en alles heeft een doel, precies zoals de Scandinaviërs het zouden willen. Toch is niet alles volgens het Scandinavische designboekje en dat is misschien juist wel wat deze woning zo uniek maakt. De gemetselde muur, de lichtgrijze gietvloer, de stalen deuren, de bronzen lampen, zwarte spots en donkere keuken hebben allemaal iets weg van een industriële look waardoor het Scandinavisch design een net wat stoerdere feel krijgt. Al met al is dit interieur een mooi voorbeeld van hoe je kunt spelen met diverse woonstijlen om een eigen, unieke look te creëren.

Moving up

Ook boven zien we deze unieke woonstijl doorgevoerd. Omdat de boven- een benedenverdieping in dezelfde stijl zijn ingericht, krijg je het idee dat alles echt bij elkaar hoort. Zo zie je in de kinderkamer de strakke, Scandinavische look terugkomen met een gitzwarte deur die toch net even uit de Scandinavische toon valt maar op zo’n manier dat het juist iets toevoegt. Ook in de master bedroom staat een praktische inrichting voorop met sobere kleuren, relatief strakke meubelen en een plantje voor de afwerking. Het stalen wandrek, de zwarte deuren en zwarte spots aan het plafond voegen die industriële touch weer toe waardoor ook deze kamer helemaal hoort bij het geheel. 

De badkamers en toiletten doen mee in het geheel door het gebruik van zwarte kranen en contactdozen en een zwarte gerasterde douche wand. Daardoor krijgen de lichte, gemarmerde tegels in de toilet en badkamer toch een strakkere en eigentijdse look.

Wil je meer weten?

Een uniek interieur is natuurlijk niet alles wat deze woning te bieden heeft. Een eigen tuin met loungehoek, een aangebouwde garage en in de omgeving van veel groen zijn nog wat andere pluspunten. Wil je hem zelf bekijken? Check de woning hier en neem snel contact op met WoonBeter makelaardij voor een afspraak. 

Crindel WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp