Achter de voordeur – Landelijk meets Industrieel

Woning kopen

CRINDEL heeft een leuk aanbod met prachtige woningen online staan. Sommigen hebben een unieke architectuur, andere een prachtige ligging en sommige woningen springen in het oog vanwege hun mooie interieurs. Vandaag lichten we een woning uit die niet alleen qua ligging, maar ook qua interieur een waar pareltje is. Genieten jullie even mee?

Locatie, locatie, locatie

Midden in de weilanden en tussen de schaapjes zitten en toch op slechts vijftien minuten van hartje Amsterdam wonen? Dat kan bij deze prachtige, gerenoveerde woonboerderij die nu in de verkoop staat bij Amstelland Makelaars. Albert Heijn begon in deze regio – de Oostzaan – als klein kruidenierszaakje en ook de bekende meubelontwerper Piet Boon bracht hier zijn jeugd door. De Oostzaan is dus een prachtige plek om op te groeien en te wonen en een ideale uitvalsbasis voor wie vaak in onze hoofdstad moet zijn.

De binnenkant

Het interieur van deze woonboerderij lijkt een mix tussen landelijk en industrieel. De zware, donkere balken, de zwarte deuren en lijsten en de grijze gietvloer geven de woning iets stoers en robuusts terwijl de zachte kleuren van de keuken – compleet met bloemenvazen -, koeienhuiden en lichte gordijnen juist weer wat landelijke elementen toevoegen. Wie goed kijkt ziet ook nog een modern tintje terugkomen in het interieur, bijvoorbeeld in de hoogglans keukenkastjes, de moderne behangprint op de tussenmuur en de strakke salontafel in de woonkamer.

Baddertijd

Ook in de badkamer vinden we een mix tussen stoere elementen, zoals de zwarte, losstaande badkuip en donkere tegelwand, en natuurlijk elementen, zoals in de houten vloer, houten wandmeubel en met hout omlijste spiegel. Deze combi geeft de badkamer een luxe uitstraling zonder al te tuttig te worden.

And the rest?

Ook de rest van de woning is keurig verzorgd. Zeker in de kinderkamers is er gekozen voor een meer landelijke en zachtere sfeer. In de overloop komt de industriële, stoere wat meer terug door het gebruik van houten schuifdeuren met zwarte, stalen rails en donkere trappen.

What else?

Deze woning komt compleet met vloerverwarming, een ruime serre aan de achterzijde, een houtkachel, een royale achtertuin met meerdere terrassen, en – last but not least – een eigen chalet van zestig vierkante meter. Ideaal als mantelzorgwoning of om te verhuren als Bed & Breakfast.

Zelf zien hoe uniek deze prachtwoning is? Check hem hier en neem direct contact op met Amstelland Makelaars voor een bezichtiging.

Menu
Crindel WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp