Vijf keer bijzonder wonen op CRINDEL

Woning kopen

Op CRINDEL is er veel leuks te vinden, niet alleen voor in of om je huis… maar ook gewoon het huis zelf. Heb je nog nooit gekeken bij ons woonaanbod of ben je er niet weg te slaan? Hoe dan ook, vandaag kijken we naar een vijftal bijzondere woningen op CRINDEL. Want ja, binnenkijken is altijd leuk toch?

Wonen in een mansion

Ja, het kan echt nog, je eigen mansion kopen met acht en een half hectare grond, drie aparte inritten en een multifunctioneel bijgebouw wat gebruikt kan worden als kangeroe-woning, restaurant, event-place voor babbyborrels, sportretraites met yoga, exclusief gastenverblijf, een grote werkplaats of een paardenverblijf met eigen weides. Met zijn klassieke geruite ramen, houten wenteltrap, openslaande deuren, houten visgraat vloer en open haard, kun je je hier de koning te rijk voelen. Loop met behulp van een virtuele tour door de woning heen of bel gewoon ImmoFusion of je een persoonlijke rondleiding kan krijgen. Hoe dan ook, een kijkje nemen is de moeite waard.

 

Wonen in een voormalig postkantoor

Midden in het hart van het Brabantse Bergen of Zoom ligt dit geweldige appartement in het voormalige postkantoor van de stad. Het appartement heeft een eigen toegang en bij binnenkomst vallen de sfeervolle details direct op, zoals het glas-in-lood raam met een portret van de Grote Markt. Maar dat is nog niet alles! Via de trappentoren is er namelijk toegang tot de gewelvenkelder die momenteel als wijnkelder is ingericht. Dat wordt kiezen tussen een heerlijk wijntje op eigen terras, of lekker slenteren door de stad die voor je voordeur ligt. Lastig…

Bel Wiericx & Geerdink Makelaars voor meer details.

Wonen op het water

Helaas is deze woonark inmiddels onder voorbehoud verkocht, maar wie weet heb je nog een kans. Binnenkijken kan sowieso bij deze goed onderhouden waterwoning van honderd vierkante meter in het Laakkanaal van Den Haag. De woning ligt op loopafstand van het groene Zuiderpark en nabij openbaar vervoer en het treinstation Moerwijk. Met 10 minuten fietsen ben je in het centrum van Den Haag en fiets je nog eens tien minuten verder, dan zit je op het strand en tussen duinen. Hoe fijn is dat?! Langs de woonark kun je een pleziervaartuig afmeren en zo nu en dan een fraaie tocht door het centrum van Den Haag maken. Bel DIVA makelaars voor een afspraak of om te kijken naar de andere woonarken in hun woonaanbod.

Wonen in een monumentale loft

Het rijksmonument St-Jobsveem, gebouwd in 1912, is in 2007 compleet gerenoveerd tot chic appartementencomplex met lofts. Denk aan grote raampartijen, houten vloeren en authentieke massieve balken en stalen pijlers. In deze hippe enclave van de stad word je op allerlei vlakken goed bediend. Genoeg horeca, (openbare) sportaccommodaties, het park bij de Euromast, een basisschool, naschoolse opvang, het Maastheater en winkels voor de dagelijkse boodschappen. Genoeg dus om even een kijkje te nemen. Wil je er in het echt doorheen lopen? Check dan even in bij Nultien Makelaars voor alle details. 

Wonen in een architectonisch hoogstandje

Ontworpen met de basisprincipe van Feng Shui in gedachte, direct aan een brede vertakking van de vecht met eigen aanlegsteiger en een in Feng Shui stijl aangelegde tuin met fraaie wellness, inpandige garages en overdekt zwembad. Wat wil je nog meer? Van wonen krijg je nooit genoeg in deze karakteristieke villa. Met 788 vierkante meter woonoppervlakte en kolossale glazen woonpuien waan je je in een romantische film. Er is zoveel te vertellen over deze bijzondere woning dat we er een boek aan zouden kunnen wijden. In plaats daarvan kun je ook zelf een kijkje nemen. En kun je er geen genoeg van krijgen? Derk Makelaardij staat je graag te woord bij al je vragen. 

Crindel WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp