0 Projecten | Lid sinds 01-07-2022

Over ons

Hi, wat leuk dat je een kijkje neemt in onze shop! Wij zijn megatrots op onze producten en vertellen dan ook graag wat meer over onszelf en natuurlijk over onze producten en hoe wij werken. Laten we onszelf even voorstellen..

Aangenaam! Wij zijn Florian en Melissa, twee enthousiaste twintigers die samen aan dit leuke project zijn begonnen. Onze relatie is sterk omdat we elkaar goed aanvullen, we zijn tegenpolen die aantrekken. Gelukkig hebben ook dingen gemeen; creativiteit, ambitie en passie.

Duurzaam en Dutch design

Eén van onze belangrijke waarden naast innovatie, creativiteit en gezelligheid is duurzaamheid. Wij vinden het erg belangrijk dat we bij het produceren van onze producten zo min mogelijk schade aanrichten aan het milieu. We zijn ons erg bewust van de klimaatverandering en willen de wereld graag mooiere plek maken voor onze toekomstige kinderen en kleinkinderen. Hierin vinden we het belangrijk dat we zoveel mogelijk materiaal hergebruiken en zo min mogelijk schade aan het klimaat veroorzaken tijdens het maakproces. Hierin zijn we niet perfect, maar we doen er alles aan om dit zo goed mogelijk te praktiseren. Hierin leren we nog iedere dag en proberen we ons steeds te verbeteren.

Al onze producten worden hier in Nederland bedacht, ontworpen en geproduceerd. Er wordt zo min mogelijk verscheept vanuit het buitenland, we gebruiken enkel reststukken van de PETpanel. PETpanel is het unieke materiaal waarmee we werken, dit is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Deze komen gelukkig niet in de oceaan terecht maar op iemands nachtkastje of misschien wel boven jouw eettafel! Hoe mooi is dat.

Ook onze verzenddozen maken we van oud karton. We hebben grote stukken karton over waarin de PETpanel panelen binnen zijn gekomen. Deze en andere gebruiken we om onze doosjes uit te snijden, zo maken we ze exact passend en hoeven we geen nieuwe kartonnen dozen aan te schaffen! Het kan voorkomen dat de doos waarin jouw designlamp bezorgd wordt niet van perfect leeg karton is. Wellicht zijn er nog kleine herinneringen zichtbaar aan het vorige leven van de doos, maar dit geeft juist karakter, niet waar? Bovendien eindigt hij toch weer in de papiercontainer, op weg naar hopelijk een nieuw leven.

Onze producten

Ben je geinteresseerd in deze Specialist? Neem dan contact op.


    Menu
    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp