Omschrijving

Angeline Windt van Angel Creations “Het is herfst en je loopt met de mensen die je dierbaar zijn door het bos. Je komt wat mos tegen en een paar elfenbankjes en denkt: hier zou ik altijd willen zijn! In dit paneel wordt dit mogelijk gemaakt. Door het gebruik van de verschillende mossoorten, het kurkenschors en de elfenbankjes lijkt dit paneel op je muur als een doorkijkluik naar het bos.”

Mossen: Het moet komt uit oost Europa waar het met de hand wordt geteeld en geoogst. Dit proces is geheel onschadelijk voor de natuur omdat het mos vanzelf weer aangroeit. Na het oogsten worden de mossen schoongemaakt en behandelt met milieuvriendelijk prepareervloeistof. Hierdoor blijven de mossen mos jarenlang mooi met behoud van de natuurlijke kleuren.

Afmeting: 60cm x 60cm

Indiase Elfenbank: Deze paddenstoel groeit het hele jaar door. De elfenbank is een eenjarige saprofyt. Een saprofyt is een schimmel die meehelpt in de afbraak van dood hout, afgevallen bladeren en dode planten en dieren.

Draumr werkt met kleine, verantwoordelijke en creatieve bedrijven uit heel Europa en promoten hun kwaliteitsproducten aan de Nederlandse klant.

Stylebasic, bohemian, ecologisch
TypeKantoor
ColorBruin, Groen

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp