Omschrijving

Een authentiek en herkenbaar interieur. Door met frisse kleuren en wanddecoratie te werken is dit accountantskantoor nu een levendige ambiance geworden om klanten te ontvangen. Door met kleuren uit de huisstijl en foto’s die verwijzen naar de omgeving te werken, ontstaat een unieke identiteit waarin de klant en medewerker zich kan herkennen. Een organisatie die als slogan heeft: “overal dichtbij”.

Een duurzaam interieur, doordat er is gewerkt met de huidige indeling en meubels en enkel daar waar nodig, extra sfeer is toegevoegd. Door digitalisering, kwamen er lege wanden vrij in de kantoren, deze zijn van kleur voorzien evenals de plantenbakken op maat. De receptiebalie en vergadertafels, zijn gehandhaafd en toch geüpgraded, door een houten werkblad toe te voegen van lokaal gekapt hout en gemaakt door een sociale werkplaats.

Wij verrassen je graag met creatieve ideeën voor een doelmatig gebruik van de ruimtes en exact de juiste sfeer, door zorgvuldig gekozen kleuren, meubels, materialen én verlichting. Alles voor een frisse setting, die uitstraalt wie jij bent.

Wil je ook je huidige ruimte restylen? Vraag dan het interieuradvies pakket bij ons aan.

Stylebasic, ecologisch, modern, retro
TypeKantoor
ColorBlauw, Geel, Groen, Oranje, Wit, Zwart

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp