Omschrijving

Circular City Carpet – Project Stichtse Vecht Woerden

Materialen: 100% circulaire modulair kleed geïnspireerd op M.C. Esher
Kleuren, patronen: Verschillende kleuren uit onze circulaire voorraad in de vorm City Maximale afmetingen tegel 60 x 48 cm.

Stijlen: modern, industrieel
, design, vintage
Hoeveelheden: 35 m2.

Unieke product eigenschappen: 100% geproduceerd van productieuitval van Interface en Tarkett (Desso) met social impact. Het kleed bestaat uit losse tegels die door het unieke klikstysteem in elkaar geklikt kunnen worden zodat het een vast kleed wordt. Hierdoor is elk kleed uniek in haar vorm, grootte en kleuren combinatie. Studio Wae legt de focus op werken tegen eerlijk loon voor Syrische statushouders. Daarnaast is het een klimaatneutraal product met een negatieve Co2 footprint.
Producten: modulaire circulaire kleden

Specifieke product informatie: In meer dan 80 verschillende kleurcombinaties leverbaar. Ook te leveren uit ‘Urban Mining’ materiaal uit uw eigen project. Create your own Wae: “stel zelf uw eigen kleuren samen in de werkplaats of laat studio Wae een kleurvoorstel doen naar aanleiding van uw moodboard.

Samenwerkende partijen: GZ OfficeXperience, Erkamp Projectservice

Studio Wae heeft het modulaire en circulaire kleed geleverd aan het Stichtse Vecht te Woerden. De architect van GZ OfficeXperience heeft samen met haar opdrachtgever een kleurenpalet samengesteld waarmee zij naar de werkplaats van Studio Wae zijn gekomen en uit meer dan 80 pallets met kleuren hun eigen kleurencombinatie voor het kleed hebben uitgezocht. Met deze kleuren zijn prachtige tegels geproduceerd in de vorm City. De tegels zijn afkomstig uit productie uitval van Tarkett en Interface en vormen een prachtig kleed met geometrische vormen en diepte. Het is geen standaard rechthoekig kleed maar ligt organisch in de ruimte. Als uiteindelijk de zithoek wordt veranderd dan kan het kleed mee veranderen omdat je het weer eenvoudig uit elkaar kan klikken en op een andere manier in elkaar kunt leggen.

Styleecologisch, modern, retro, vintage
TypeKantoor
ColorGeel, Grijs

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp