Omschrijving

De kleurrijke woning van Merel en Martijn uit Heeswijk-Dinther is een echt familiehuis met hun dochter Sophie en 2e op komst. Ze vroegen mij om een interieurontwerp inclusief kleuradvies te maken voor de gehele woning.

Interieurontwerp Heeswijk-Dinther
Qua stijl heb ik gekozen in mijn interieurontwerp voor een kleurrijke stijl maar ook rust. De verschillende kleuren die door de gehele woning toegepast zijn passen allemaal bij elkaar. Als basiskleuren heb ik gekozen voor lichtgroen, donkergroen, knalgeel en donkerblauw. Deze kleuren komen zowel terug op de wanden, het behang als in de accessoires.

Woonkeuken
De ruime woonkeuken vroeg om een eye catcher, een sfeervolle kast maar ook praktisch. Het is een op maat gemaakte vitrinekast geworden in donkerblauw met zowel lades als afgesloten deuren. Om de ruimte wat meer kleur te geven is gekozen voor een lichtgroene lambrisering en groene tegels achter het fornuis.

Kleuradvies begane grond
De begane grond bestaat uit een zitkamer, ruime keuken met eetruimte, speelkamer en afgesloten kantoor. Deze ruimtes lopen allemaal in elkaar over, overal komt kleur terug om een eenheid te creëren.

Stylebasic, industrieel, modern
Typekeuken
ColorBlauw, Groen, Wit

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp