Omschrijving

Soms is de keuken meer de woonkamer dan de woonkamer zelf. Een keuken waarin écht  geleefd wordt, een woonkeuken. Zo mochten wij de plek, waar het hele gezin het meeste van hun tijd doorbrengt, voorzien van een nieuwe keuken die de sfeer ademt waar zij zich zo fijn bij voelen. Wij willen niet zomaar een keuken ontwerpen. Het moet bij de bewoners en de woning passen.

Warmte en rust straalt deze natuur eiken fineer keuken uit. Het keramieken werkblad in de kleur Arctic White maakt het een geheel met de muren en schouwombouw. Bij een grote keuken, hoort grof geschut en komen kleine onderdelen niet tot hun recht. Een grote anderhalve spoelbak onderbouw hoort erbij en wordt bemand door een Quooker kraan en snelle wasjes gaan makkelijker door de zeepdispenser.

Krachtpatser Steel zorgt voor het fornuis en wordt knap bijgestaan door de Liebherr koelkast met wijnklimaatkast. Welke letterlijk omringd wordt door de zijde mat witte hoge kastenwand. De kast biedt door zijn formaat de ruimte waar menig keukenprinses van droomt maar niet te aanwezig is doordat deze wederom perfect een geheel vormt met de muur.

Stylebasic, modern
Typekeuken
ColorBruin, Wit

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp