Omschrijving

Plan200 creëerde van een fietsenwinkel in Wassenaar, een prachtige woonvilla. Een hele eer om als Kitchenstudio het kloppende hart van deze woonvilla te ontwerpen. Net als het hart staat deze ultra mat zwarte keuken gecentraliseerd in de woning en zorgt de hoge kastenwand in roestlook voor een stoer contrast.

Een keuken zonder apparatuur is net als een auto zonder wielen. Deze prachtige keuken wordt compleet gemaakt met de inbouwapparaten van AEG. Een 5 zone inductiekookplaat en een wijntje zoals het hoort uit de wijnkoeler. De luxueuze lamp afzuigkap met plasmafilter van Wave maakt de keuken compleet zoals de supersofts onder de bolide van Max Verstappen.

Het werkblad is net als het dragen van de juiste schoenen. Je gaat tenslotte niet hardlopen op je pumps. De krachtpatser van keramiek, kras- en vlekvrij en ook nog eens hittebestendig een echte alleskunner, in een zo luxe -als je zelf wilt- jasje. Als finishing touch, het neusje van de zalm, dé Quooker in matching kleuren van de keuken.

Styleglamour, modern
Typekeuken
ColorKoper, Zwart

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp