Omschrijving

Toe aan iets anders dan een rechtlijnig eikenhouten tafelblad? Kijk dan eens naar onze stoere en ietwat speelse visgraat tafelbladen.
• Rechthoekige visgraattafels – stoer, robuust en toch elegante tafel die in ieder huis een eyecatcher vormt.
• Ovale visgraattafels – de voordelen van een modern ovaal tafelblad met een trendy en tijdloos visgraatpatroon.

Het visgraat blad bestaat uit eiken planken van 18 cm breed eiken, waarbij de bladen kunnen in elke gewenste kleur worden behandeld. Het blad wordt vervolgens omlijst met een houten kader wat natuurlijk in verstek om het blad heen wordt verlijmd. De hoogte van de lijst is standaard 6 cm dik, dit is dan ook de bladdikte.

Ook onze visgraattafels zijn met diverse industriële onderstellen te combineren. Wil je graag eetkamerstoelen rondom de gehele tafel kunnen zetten, dan zijn misschien de visgraat eettafel Gap of eiken visgraat eettafel XX wel een goede optie voor jou. Bij andere onderstellen, zoals een U-poot, staan de poten meer aan de kopse zijde, waardoor je bij je voeten volledig de ruimte hebt.

Onze visgraat tafels zijn klassiek met een moderne, industriële knipoog. Combineer het eikenhouten blad met een eiken onderstel als je een volledig eiken tafel mooi vind. Daarnaast kan je kiezen voor een stoer metalen of RVS onderstel voor een nog iets modernere look.

Styleklassiek, landelijk, provencaals
Typekeuken

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp