Omschrijving

Door slim natuurlijke elementen aan te brengen, toveren Coen en Marit hun stijlvolle, nieuwe jaren ’30 huis om tot sfeervolle woning. De houten keuken speelt de hoofdrol. Dankzij goed advies van Pelma Keukens in Goes. Knap werk!

Deze keuken met sfeervol verlaagd plafond heeft een natuurgetrouwe look door de houten fronten. De panelen staan in nauw samenspel met de eiken vloer die in de woonkamer ligt. Doordat het een open keuken is, is die verbinding belangrijk.

Tegelijkertijd is de keuken slim ontworpen, want je ziet vanuit de woonkamer slechts het ‘opgeruimde’ deel. Het aanrecht is niet zichtbaar, en dat is gewoon handig want wie heeft er altijd een net aanrecht?

Landelijk modern
Coen en Marit houden niet van greeploze keukens maar van landelijke keukens, die ze graag combineren met strakke elementen zodat de keuken qua stijl jaren vooruit kan.

Daar zijn ze met hun keuzes goed in geslaagd. Wanneer je deze keukenstijl zou typeren, dan zou een landelijk moderne keuken passend zijn.

Natuursteen is Coen en Marits favoriet. Met de keramische vloertegel in de look van Belgisch hardsteen hebben ze een praktische, stijlvolle variant die ook nog voordelig is. Het past mooi bij het zwart composieten aanrechtblad en de hardstenen sokkels van de keuken.

Keuken met kastenwand
Coen en Marit deden keuken inspiratie op in de showroom van Pelma Keukens. Het idee van een keuken met ingebouwde kastenwand vinden ze zo leuk dat ze het overnemen. De omkadering doorbreekt deze hoekopstelling keuken speels.

Nieuw geplaatst in de keuken is de eikenhouten balk die dient om de keuken en de woonkamer af te scheiden. De eiken balk is een extra natuurlijk accent waardoor je nog meer sfeer ervaart in deze warme woning.

Modern comfort
Coen en Marit genieten volop van het gemak dat een moderne keuken met veel opbergruimte met zich meebrengt. Overal in de keuken zijn lades aangebracht zodat ze altijd in een oogopslag kunnen zien wat zich in een kast bevindt.

Met name wanneer je kasten met legplanken hebt ervaren zoals Coen, dan waardeer je het comfort dat lades met zich meebrengen. Nooit meer blikjes, busjes of doosjes die omtuimelen als je iets pakt achteruit de kast. Ideaal.

Nagenoeg gaslook koken
Ook kookt dit stel op een inductiekookplaat met gaswokbrander. Dat het snel gaat, kunnen ze alleen maar bevestigen. Groenten wokken bijvoorbeeld gaat bijzonder vlot op inductie, en al helemaal wanneer je de speciale wokpit met extra vermogen benut.

Koken hoeft in deze keuken geen tijdrovende bezigheid te zijn. Wanneer je beiden gewerkt hebt, is het een plus dat je niet lang hoeft bezig te zijn om eten op tafel te hebben.

Stylelandelijk, modern
Typekeuken

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp