Omschrijving

Hästens Novoria heeft rijke lagen van ademend natuurlijk katoen, wol en paardenhaar, verdeeld over vlas voor statische reductie en flexibiliteit. Hierdoor zijn de bewegingen van het bed ongehinderd en vrijwel geluidloos in actie.

Hästens Novoria is uitgerust met twee verensystemen voor een diepe ondersteuning die tegemoetkomen aan uw lichaam en het in evenwicht houden terwijl u slaapt maar uw lichaam ook voldoende ondersteunt wanneer u in een rechtere positie zit.

Bediening van het verstelbare bed gebeurt via een draadloze afstandsbediening om te vermijden dat lelijke draden en kabels je slaapruimte verpesten. De motoren van de Hästens Novoria zijn gemaakt en gecertificeerd in overeenkomst met de richtlijnen voor ecologisch ontwerp en verbruiken slechts een 0,5 watt in stand-by.

Als u of uw partner verschillende niveaus van ondersteuning nodig hebben, kan Novoria op maat worden gemaakt volgens uw wensen als een tweeledig matras. De flexibele, ademende, natuurlijke lagen beperken de spanning op de motoren van het bed, jaar na jaar.

Stylebasic, beach, country, ecologisch, industrieel, modern, Scandinavisch
Typeslaapkamer
ColorBlauw, Bruin, Grijs, Wit, Zwart
SpecialistenBedden

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp