Omschrijving

Een verticale tuin of plantenwand stijgt in populariteit in Nederland. Veel mensen kiezen voor de duurzame, groene verfraaiing van hun gevel. Het is een lust voor het oog in (kantoor)tuinen en winkelgevels.

Groen in uw omgeving maakt gezonder en gelukkiger
Een groene omgeving draagt voor een belangrijk gedeelte bij aan de kwaliteit van leven. Mensen voelen zich gelukkiger in een groene omgeving. Uit onderzoek blijkt dan ook dat de aanwezigheid van groen bijdraagt aan meer veiligheid en minder verloedering in de wijken.
Met een plantenwand draagt u bij aan luchtzuivering. De planten van een plantenwand filteren namelijk fijnstof uit de lucht en zetten CO2 om in zuurstof. Groen aan uw wand zorgt voor rust. De planten en het systeem hebben een isolerend en geluiddempend effect voor de omgeving.

Een groene gevel haalt de natuur dichterbij!
Een voor planten en dieren waardevolle omgeving is vooral een groene omgeving. Groen is belangrijk voor biodiversiteit. De planten die in een groene gevel verwerkt zitten bevorderen de leefomgeving van vogels, vlinders en insecten.

Hoe werkt een groen gevelsysteem?
De planten van een plantenwand zijn niet grond gebonden. Zij hebben hun wortels op een verticaal paneel. De panelen worden voorbegroeid in onze kwekerij en zijn bij levering voor minimaal 90% begroeid. De plantensoorten passen wij aan bij uw situatie en vooral aan uw wensen.

In het groene gevelpaneelsysteem is een geïntegreerd watergeefsysteem met reservoir verwerkt, die de planten automatisch van water en voeding voorziet. Door z’n geringe waterverbuik, lange levensduur, is het een duurzaam systeem.

Stylebohemian, ecologisch, industrieel, modern
Typetuin
ColorGroen

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp