Omschrijving

Deze mooie zwemvijver tuin is een plek recht uit ons hart. Een tuin waar je thuis kan komen en weer helemaal kunt opladen. Natuurlijke wellness op zijn best. Lekker in de sauna met een prachtig panorama van de tuin. Een frisse duik in de natuurlijke zwemvijver. Loungen en zonnen op het terras. En ‘s avonds met een goed boek en een lekker glas wijn bij de kachel in het buitenverblijf. Experience your nature!

Deze buitenruimte etaleert de seizoenen op een prachtige manier met haar rijke beplanting. Jaarrond is een zwemvijver aantrekkelijk om te zien. Waar een zwembad in de winter permanent is afgedekt doet het aanzicht van de natuurlijke vijver het gehele jaar mee in deze natuurrijke tuin. Niet voor niets is deze tuin verkozen tot mooiste zwemvijver tuin van Europa!

Op het grote gazon staat een grote tulpenboom waar het heerlijk koel is en die bij uitstek geschikt is om onder te schommelen. De rode palen in de tuin (hergebruikte oude dakgoten) zorgen ervoor dat je blik als het ware door de tuin heen wordt getrokken. Anker punten die tevens ook de organische vormen van de tuin volgen.

Styleecologisch, landelijk, modern, retro
Typetuin

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp