Omschrijving

Nu het mooie weer is begonnen gaan we in Nederland massaal aan de slag met het gezellig maken van onze buitenruimtes zoals de tuin. Ook is het tijd voor onderhoudsklusjes zoals het reinigen van de tegels, het snoeien van planten, het schilderen van kozijnen. Maar heb je er al eens aan gedacht om jouw buitengevel een ander kleurtje te geven?

Dit kun je doen door een gevelverf te gebruiken op de gehele gevel, een buitenmuur of bijvoorbeeld een spatrand. Hiervoor is de Kalei gevelverf van Pure & Original uitermate geschikt voor! Kalei is een duurzame, regen- en weerbestendige behandeling waarbij de ondergrond (het metselwerk), de voeg en steen, zachter en minder zichtbaar worden qua structuur. De Kalei van Pure & Original is kant en klaar, smeuïg en eenvoudig met de Pure & Original Kalei kwast aan te brengen.

Kalei, ook kaleien, is een techniek die tussen pleisteren en verven in zit. Deze oude techniek wordt al honderden jaren toegepast. Kalei wordt veel bij restauraties gebruikt, maar is ook perfect voor nieuwbouwwoningen. Het geeft jouw woning een bijzonder mooie uitstraling. Kalei werd vroeger al veel toegepast en tegenwoordig is het, met behoud van de authentieke uitstraling, nog gemakkelijker om jouw woning een make-over te geven en tegelijkertijd te onderhouden!

Stylebasic, beach, bohemian, country, ecologisch, glamour, klassiek, landelijk, modern, provencaals, retro, romantisch, vintage
Typewoning exterieur
ColorBlauw, Grijs, Wit

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp