Omschrijving

Different Doors realiseerde een mooi project bij deze stijlvolle woning. De stalen kanteldeur is vervangen door een onderhoudsarme openslaande garagedeur.

De openslaande garagedeuren van Different Doors zijn erg populair. Ze zijn handig in het dagelijks gebruik en kennen daarnaast nog meer belangrijke voordelen. In- en uitlopen van de ruimte met de fiets, motor of scooter gaat erg makkelijk. Je opent eenvoudig één of twee deuren naar gelang de breedte die nodig is. Ideaal!

Is isolatie belangrijk? De openslaande garagedeuren van Different Doors zijn standaard voorzien van een thermisch onderbroken kozijn, en stalen panelen voorzien van extra isolatie. Koude lucht blijft buiten, de warme lucht blijft binnen wat zorgt voor een aangename ruimte en een besparing op de energiekosten.

Ook aan uw veiligheid is gedacht door onder andere extra veilige driepuntssluiting te voorzien, dit is standaard bij Different Doors. Het is erg belangrijk dat er een veilige en optimaal geïsoleerde garagedeur wordt geïnstalleerd.

Stylebasic, klassiek, landelijk, modern
Typewoning exterieur
ColorBlauw

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp