Omschrijving

Voor een van onze klanten hebben wij een schitterend project mogen afronden. Wij hebben het bankstel dat de klanten al hadden voor in de woonkamer helemaal opnieuw bekleed! Hierdoor ziet hun oude bank er weer helemaal als nieuw uit. Daarnaast hebben wij ook schitterende buitenbanken op maat gefabriceerd voor bij hen in de tuin.

Herstofferingen:
Wij fabriceren niet alleen zelf bankstellen op maat maar kunnen ook uw huidige bank helemaal opnieuw bekleden. Hierdoor ziet uw bankstel er weer als nieuw uit. Is de vulling van uw bankstel een beetje doorgezakt? Geen probleem want wij kunnen uiteraard ook uw vulling compleet vernieuwen.

Buitenbanken:
Daarnaast hebben wij ook oogstrelende buitenbanken op maat gemaakt voor deze familie. De buitenbanken kunnen het gehele jaar gebruikt worden en zijn bestand tegen weer en wind. Hierdoor hoeft er nooit meer gesleurd te worden met kussens of tuinsets in de winter. Want deze bankstellen laat u gewoon het gehele jaar buiten staan! Ook deze bankstellen maken wij volledig op maat en hierbij heeft u de keuze uit meer dan vierhonderd stoffen en kleuren.

Uiteraard zijn de buiten- & binnenbanken die wij op maat maken te bekijken bij ons in de showroom in Huizen (NH). U bent uiteraard van harte welkom bij ons in de showroom! Tot snel!

Styleglamour, modern, romantisch
Typewoning exterieur
ColorBlauw, Wit

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp