Omschrijving

In het polderlandschap van de Alblasserwaard in het dorpje Bleskensgraaf hebben wij een landelijke woning ontworpen. Het bouwen van een landelijke woning is ons op het lijf geschreven.

Aan de linkerzijde van de woning bevindt zich het bijgebouw welke binnendoor bereikbaar is. De woning met haar rieten kap, wit gekeimde gevels en Belgisch hardstenen dorpels heeft een klassieke en landelijke uitstraling welke geheel past in de omgeving.

Aan de achterzijde is een tuinkamer ontworpen voorzien van glazen panelen welke in de zomer geheel opengeschoven kan worden waardoor er een veranda ontstaat.

De ramen zijn gericht op de zonnige achtertuin. Aan de voorzijde is volop ruimte voor het parkeren van auto’s met een hek dat toegang geeft tot het terrein. Voor en achter de woning liggen twee sloten. Naast de woning ligt de paardenbak met een wei ernaast.

Stylelandelijk
Typewoning exterieur
ColorBruin, Grijs
Specialistenarchitectenbureaus
ExtraVeranda/Serre

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp