Omschrijving

Bij het ontwerp van deze vrijstaande woning hebben wij ons laten inspireren door de jaren dertig. Het resultaat is een moderne woning in jaren ‘30 stijl met een parabooldak.

De paraboolvormige kap met daaronder een kloeke bouwmassa geeft het ontwerp een solide uitstraling. De beeldbepalende kap van de woning reikt tot aan de eerste woonlaag. De kapvorm geeft op de verdiepingen heel veel woonoppervlakte.

Het resultaat is een warme en royale villa waarin de bewoners zich herkennen. De landelijke stijl spreekt onder meer uit robuust metselwerk, zwart potdekselwerk en de rieten kap.

De villa is zo op de unieke kavel gesitueerd dat de beleving in de tuin optimaal is. Het royale perceel biedt veel privacy en een prachtig uitzicht op de achtergelegen polder.

Bij binnenkomst voelt dit huis direct als thuis. De living en leefkeuken omarmen je en zijn voorzien van alle comfort. Verder zijn er 6 zeer ruime slaapkamers, een werkkamer en een badkamer. De bijzondere kapconstructie geeft niet alleen veel ruimte maar ook een speciale sfeer.

Stylelandelijk, modern
Typewoning exterieur
ColorBruin, Grijs, Wit
Specialistenarchitectenbureaus
ExtraVeranda/Serre

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp