Omschrijving

Bij de huidige nieuwbouw en renovatie worden vaak grote glaspartijen toegepast. Met de louver systemen van SUNSHIELD kan het binnenkomende daglicht en de gewenste opwarming door de zon perfect gereguleerd worden; ook bij afwijkende vormgeving. Tevens zijn de design lamellen een architectonische verfraaiing voor ieder gebouw, zowel aan de gevel, in het dak of als terrasoverkapping.

SUNSHIELD is een toonaangevende Nederlandse fabrikant. De systemen worden in Raamsdonksveer volledig op maat ontworpen en geproduceerd. Door het team wordt veel aandacht besteed aan design en samenspel met het gebouw. De achterliggende techniek wordt onopvallend weggewerkt. De systemen zijn meer als voldoende verduisterend voor o.a. slaapkamers en kunnen in iedere gewenste kleur en behandeling worden uitgevoerd. De lamellen kunnen naast hoogwaardig aluminium ook in natuurlijk hout worden uitgevoerd.

SUNSHIELD verzorgt in Nederland zelf het inmeten, installatie, onderhoud en service. De systemen zijn zeer robuust en onderhoudsvriendelijk. Op ieder systeem geeft SUNSHIELD standaard 2 jaar volledige garantie. Bij jaarlijkse reiniging en periodiek onderhoud is de garantie zelfs 10 jaar. Alle onderdelen blijven tot 15 jaar na aanschafdatum beschikbaar. Deze service sluit aan bij de zeer lange operationele levensduur van de SUNSHIELD systemen.

Typewoning exterieur
Specialistenarchitecten

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp