Omschrijving

Interieurontwerp Drunen
Qua stijl heb ik gekozen in mijn interieurontwerp voor de Scandinavisch stijl. Veel hout, lichte kleuren en luchtige meubels.

Upcycle, recycle en 2e hands
Bij een nieuwe woning komt veel kijken. Welke meubels heb ik, waar zet je deze neer en welke kleuren op de muur. Bij dit interieur project heb ik naast een aantal bestaande meubels en accessoires zoveel mogelijk van Marktplaats of duurzame merken. Ik wilde graag een grote kast in de woonkamer. Via Marktplaats vond ik er één en heb ik deze naast een tweede leven ook een nieuwe lichtgrijze kleur gegeven zodat hij perfect in mijn frisse interieur past.

De geweldig ronde eettafel is opnieuw behandeld, de poten heb ik wit geverfd. Rondom allemaal mooie stoelen die ik ook opgeknapt heb met mijn persoonlijke twist.

Kleuradvies
De kleuren die ik door het hele huis gebruikt heb, passen allemaal bij elkaar. Donkergroen, oudroze, terra, wit en grijs. Deze kleuren combineren dus ook heel mooi met de vele planten die ik overal heb staan.
Ook de hangstoel van Sissy Boy vond ik op Marktplaats, komt zo mooi tot zijn recht tegen de donkergroene hoek die ik geverfd heb ik de woonkamer. Door te spelen met verf kom je tot zo’n intiem plekje in je woonkamer.

Ook zo benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op.

Stylebasic, ecologisch, modern
TypeWoonkamer
ColorGroen, Roze, Wit

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp