Omschrijving

LAB ECO Wallpaint is een matte muurverf voor binnen en buiten, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. LAB ECO Wallpaint is zeer goed reinigbaar en bij uitstek geschikt als duurzame afwerking van wanden en plafonds.

LAB ECO Wallpaint voldoet aan het Franse A+ label, wat een schoon binnenklimaat garandeert. Het is een muurverf op waterbasis en bevat geen giftige stoffen. LAB ECO Wallpaint kan hierdoor veilig toegepast worden in o.a. keukens, baby- en kinderkamers, ziekenhuizen en scholen.

Bij de productie besteden we veel aandacht aan het milieu. Door de ECO Footprint in kaart te brengen, weten we exact hoeveel impact LAB ECO Wallpaint heeft. We zetten ons maximaal in om de CO2-uitstoot te beperken.

LAB Colour Collection
De LAB Colour Collection van Vestingh is geïnspireerd op Nederlands industrieel erfgoed en bijzondere elementen uit de natuur. Elke kleur is uniek. De LAB Colour Collection bestaat uit 2 collecties van beide 24 kleuren. De LAB Industrial Collection en de LAB Neutral Collection.

CHECK!
✔ Ecologisch
✔ Bevat géén giftige stoffen
✔ Voldoet aan het Franse A+ label
✔ Eco Footprint is in kaart gezet
✔ Mengbaar in elke kleur
✔ Speciaal voor jou op kleur gemengd
✔ Verkrijgbaar in samples van 30ML
✔ Altijd op voorraad
✔ Schrobvast
✔ Mat

Verbruik van dit product:
10 m2/per liter

Hoe bereken je de nodige hoeveelheid muurverf?
Meet de lengte en hoogte van de wand, vermenigvuldig deze met elkaar en deel het vervolgens door 10. Nu heb je de aantal liters berekend die je nodig hebt voor 1 laag muurverf!

We raden altijd aan twee maal de wand te schilderen, zo weet je zeker dat de wand dekkend geschilderd is en je geen delen hebt overgeslagen.

Stylebasic, ecologisch, industrieel, modern, romantisch
TypeWoonkamer
ColorBlauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Oranje, Paars, Rood, Roze, Wit, Zwart
SpecialistenWoonspecialisten

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp