Omschrijving

Het is moeilijk om iets eenvoudigs te maken. Toch slaagde ontwerper Friso Wiersma daarin met dit krukje. Het vormt voor ons de kern van een duurzaam meubel: tijdloze schoonheid verenigd met een ijzersterke constructie. Meubels die de tand des tijds doorstaan. Dit krukje schaf je kant en klaar aan, óf je maakt het zelf!

Sommige houtverbindingen die we toepassen bestaan al honderden jaren. Ze zijn ooit bedacht om je meubel een zo lang mogelijk leven te geven. Denk aan zwaluwstaarten, platte groeven en pen-gat verbindingen. Stuk voor stuk kostbare technieken, waardoor ze nog maar weinig gebruikt worden. Maar wij gebruiken ze juist!

We leveren de By Hand Collectie ook geverfd. Sommige mensen zijn daardoor verrast. “Is het niet zonde om eikenhout te verven?” Wij vinden van niet. Vroeger werden meubels wel vaker geschilderd, in allerlei bonte kleuren. Family W gebruikt daarvoor traditionele melk-verf, in de Amerikaanse Shaker-traditie. De verf laat de meubels ademen en de kleuren roepen krachtige emoties op.

Stylebasic, country, klassiek, landelijk
TypeWoonkamer
ColorBlauw, Geel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit, Zwart

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp