Omschrijving

Rigid click vloeren zijn opgebouwd uit een rigid-core composite drager welke is voorzien van een PVC toplaag. Een groot voordeel van een Rigid Click PVC vloer is dat deze een hele sterke click verbinding heeft. Rigid click PVC is direct op een stabiele vlakke ondergrond te plaatsen. Deze kan dus ook op een houten ondergrond, of over een bestaande plavuizen vloer gelegd worden. Sommige merken hebben de Rigid Click PVC stroken voorzien van een dunne kurk onderlaag, of van een aangehechte ondervloer, zodat een losse ondervloer niet meer nodig is. Voordeel van een aangehechte ondervloer is dat deze direct gelegd kan worden en er niet een aparte ondervloer hoeft te worden aangeschaft, wat weer in de kosten scheelt.

Rigid click PVC vloeren zijn verkrijgbaar in tegels, stroken en visgraat zodat er voor elke smaak een passende Rigid click PVC vloer is.

Voordelen van Rigid click PVC vloeren:

-Erg stil qua loopgeluid-Volledig waterbestendig
-Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling
-Verhuisbaar
-Gemakkelijk te installeren

Enkele merken die een een Rigid Click PVC vloer met aangehechte ondervloer in het assortiment hebben zijn: Moduleo (Layred), Designflooring (Korlok) en VivaFloors.

* We kunnen uw PVC vloer ook voor u leggen.
* We leveren door heel Nederland en België.
* Vraag een offerte aan voor Rigid click PVC en u krijgt onze scherpste prijs per email toegestuurd!

Stylebasic, klassiek, modern
TypeWoonkamer
ColorBruin, Grijs

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp