Omschrijving

Hét alternatief voor duur behang, (stuc)verf en steenstrips; 3D wanddecoratie panelen! De 3D wanddecoratie panelen zijn verkrijgbaar in diverse uitstralingen: beton-, (bak)steen-, hout- en marmerlook. Naast alle verkrijgbare looks, is het ook mogelijk om een eigen ontwerp te maken. Denk bijvoorbeeld aan een mooie herinnering van uw trouwdag, een familieportret of misschien wel een foto van uw idool? Creëer het WOW-gevoel en haal karakter in huis! De 3D wanddecoratie panelen zijn niet alleen decoratief, maar ook effectief voor de isolering. Hoe fijn is dat?

Alle voordelen van de 3D wanddecoratie panelen:
– te plaatsen op ieder soort achtergrond;
– geschikt voor zowel het interieur als exterieur;
– isolerend;
– geluidsisolerend en akoestische demping;
– brandvertragend
– watervast en vochtwerend
– UV bestendig;
– kras- en stootvast;
– milieuvriendelijk en ecologisch;
– antibacterieel;
– overschilderbaar;
– lange levensduur;
– eenvoudige montage, vereist geen vakman;
– voordelig.

Het materiaal van de 3D wanddecoratie panelen is Expanded Polystyrene (EPS) (hard tempex) en dit materiaal wordt al decennia lang in de bouw en infrastructuur gebruikt met als hoofddoel isoleren en om geluids- en trillingshinder te voorkomen. U kunt ervoor kiezen om een gehele muur of een deel daarvan te bekleden. Decoreren, maar ook isoleren? Bij ons bent u op het juiste adres!

Stylebasic, beach, bohemian, country, ecologisch, glamour, industrieel, klassiek, landelijk, modern, provencaals, retro, romantisch, vintage
TypeWoonkamer
ColorBlauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Oranje, Paars, Rood, Roze, Wit, Zwart

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Menu
    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp