Omschrijving

De basis van dit ontwerp was een prachtige stadwoning in het hart van ‘s-Hertogenbosch. De wens van de bewoners was een interieur met veel kleur maar ook rust en ruimte. Qua stijl moest het een mix worden van Scandinavisch, vintage en modern. Voor ons een hele leuke uitdaging! Door de hangkast met plank wordt de keuken en de woonkamer op een speelse manier met elkaar verbonden. Er ontstaat een mooie plek om kunst en boeken te laten zien, en geeft meteen ook wat opbergruimte. Het rose behang is gewaagd en grafisch, maar niet te druk omdat de kleur zo mooi matcht met de stof van de bank. De bewoners hadden al een aantal mooie design items, deze hebben natuurlijk weer een mooie plek gekregen in het nieuwe interieur.
team: Heidi en Katja

Stylebasic, ecologisch, modern, retro, vintage
TypeWoonkamer
ColorGeel, Grijs, Groen, Roze, Wit

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp