Omschrijving

Zorgen voor je huis is zorgen voor jezelf! Wanneer je huis in balans is, heeft dat een groot effect op jouw welbevinden. Ontdek wat je huis laat zien over de huidige condities. Pas de Feng Shui adviezen toe voor een harmonische indeling waardoor de energie vitaal door je huis stroomt en jij meer evenwicht en stabiliteit in jezelf voelt. Thuiskomen – bij jezelf!
De vormgeving van de woning, lichtval, kleur, de opstelling van meubels en toegepaste materialen zijn van grote invloed op het evenwicht van lichaam en geest.
Feng Shui kijkt naar de invloed die vormgeving en inrichting hebben op jouw welzijn en geluk, en hoe je negatieve invloeden kunt veranderen in positieve. Centraal staan jouw talenten, mogelijkheden en behoeftes. De adviezen zijn gebaseerd om leefruimtes te ontwikkelen die functioneel en ondersteunend zijn en de bewoners in hun essentie reflecteren. Geen stylingtrends, het hoeft niet perfect.
Samenwerking met een architect of interieuradviseur is mogelijk om een zo harmonieus en vitaal mogelijk huis te creëren.

Dit project geeft een kleine interpretatie van een Feng Shui analyse. Het gaat hier om een renovatie van de achterstal van een boerderij uit 1890. Uit de analyse volgt een advies voor de indeling van de begane grondvloer, de verdieping en de zolder. Ook is er een advies gegeven voor kleurgebruik en verlichting om voor de bewoners een zo energiek en gezond mogelijke woonomgeving te creëren. Het bijzondere aan dit project is dat er ecologische materialen toegepast zijn en gebruik is gemaakt van een accumulerende kachel.

Wanneer ik een Feng Shui woonadvies geef, dan werk ik vanuit een vraag van de opdrachtgever, dat is een belangrijk startpunt! Een vraag is er niet voor niets, dat is de richtingwijzer.
Dan maak ik een analyse van de woning. Dat doe ik met behulp van de voordeur-methodiek.
Ik bekijk hoe de woning nu is ingericht en bespreek mijn bevindingen. Hieruit volgt een stappenplan om (een gedeelte van) je woning aan te passen zodat deze voor jou prettig aanvoelt. Het kan zijn dat ik adviseer om meubels op een andere plek te zetten, om meubels weg te halen, om objecten als kunst, planten of anders toe te voegen voor meer balans, of om objecten met een bepaalde intentie te plaatsen. Als het past bij de hulpvraag kan ik tips over de voordeur geven, hoe je meer harmonie in de slaapkamer, keuken of badkamer krijgt. Een kleuradvies passend bij de functies en ik zal het niet nalaten om een advies te geven over items die weg kunnen. Belangrijk is dat er in je huis alleen maar voorwerpen staan waar jij je prettig bij voelt!

Wil je meer weten over Feng Shui? Dan kun je veel informatie op mijn website vinden!

Stylebohemian, ecologisch, romantisch
TypeWoonkamer
SpecialistenFeng Shui consultant

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp