Omschrijving

Rijk interieurbeeld
Skygate maakt deuren en panelen naar een vast ontwerp. In een standaardmaat, -model en -kleur en uit hoogwaardig staal en veiligheidsglas. De matzwarte poedercoat-laag zorgt voor een luxe uitstraling en gemakkelijk onderhoud.” De bronzen coating geeft de Skygate Edel een art deco uitstraling. “Dit past in de trend van rijkere interieurbeelden die ook heel duidelijk zichtbaar was op de Salone del Mobile in Milaan. Hierbij wordt veel gebruik gemaakt van kwaliteitsmaterialen zoals hout, leer, velours, marmer en brons. De Skygate Edel doet het fantastisch in panden die een stijl als bohemièn of bijvoorbeeld dark & moody als uitgangspunt hebben.”

Een boost van luxe, licht en ruimte
Skygate richt zich met haar productlijn zowel op de consumenten- als de professionele markt. In de visie van dit Nederlandse merk geven stalen binnendeuren en panelen het interieur een boost van luxe, licht en ruimte. Dit voor een verrassend vriendelijke prijs. “Deuren zijn de sieraden van elk pand. Bovendien zijn ze uitermate geschikt om meer licht in een ruimte te creëren. Hierdoor kunnen onze handgemaakte deuren een wereld van verschil betekenen.”

Over Skygate
De stalen binnendeuren en panelen van Skygate voegen een prachtig stijlelement toe aan kantoren en woningen. Ze zijn handgemaakt uit de hoogste kwaliteit staal en beschikbaar in meerdere gangbare standaardmaten. Stijlvol en betaalbaar.

Stylebohemian, industrieel, modern, retro
TypeWoonkamer
ColorBruin
SpecialistenDeuren

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp