Omschrijving

Pure & Original is een Nederlands verfmerk met een uitgebreid assortiment verf soorten en kleuren, gemaakt met respect voor mens en natuur.

Al onze verf wordt gekleurd met 100% minerale pigmenten, en ook de basis is zo veel mogelijk mineraal. Het is dan ook niet gek, dat onze meest bekende verven en kleuren, natuurlijke zijn. De Classico krijtverf en Fresco kalkverf, vaak gekozen in natuurlijke grijze en beige tinten voor een landelijke, huiselijke sfeer.

Maar naast deze vergrijsde, natuurlijke kleurtonen hebben wij nog meer!

Dit jaar lanceren wij onze eerste ‘Colour Collection’: ‘Cosmopolitan Chique’ genaamd. Een selectie kleuren die elkaar prachtig aanvullen, en een bijzondere sfeer neerzetten.

Met deze collectie hebben wij gekozen om aandacht te geven aan kleur. Een overdaad aan volle, rijke kleuren. Een variatie van zacht roze met een fluweel zachte uitstraling, diep paars vol van kracht, spiegelglad rood, tot een heel scala blauw nuances in betonlook.

De kleuren; zo zacht, diep, vol en intens. Komen het beste tot zijn recht dankzij de natuurlijke pigmenten. Je zou haast verdwijnen in de kleuren, en de muur om je heen willen wikkelen als zachte, warme deken.

Om deze ‘Colour Collection – Cosmopolitan Chique’ het best tot zijn recht te laten komen, heeft visueel redacteur Iris Floor samen gewerkt met een creatief team in Noorwegen.

‘Als we kijken naar de toekomst, en hoeveel kleur dat ons gaat brengen, is het een logische stap voor ons om ons te gaan richten op het toepassen van meer uitgesproken kleuren. De kleuren uit deze inspiratie collectie hebben wij altijd al gehad, maar deze keer hebben wij gekozen om ze als statement tot hun ware recht te laten komen. Een diversiteit aan kleurtonen die elkaar geweldig aanvoelen. Er is rust en eenheid, zonder ook maar een beetje wit of grijs.’

Styleecologisch, klassiek, modern
TypeWoonkamer
ColorBlauw, Bruin, Groen, Oranje, Rood, Roze
SpecialistenVerf en behangspecialist, Woonspecialisten

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Menu
    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp