Omschrijving

Pure & Original is een Nederlands verfmerk met een uitgebreid assortiment verf soorten en kleuren, gemaakt met respect voor mens en natuur.

Al onze verf wordt gekleurd met 100% minerale pigmenten, en ook de basis is zo veel mogelijk mineraal. Het is dan ook niet gek, dat onze meest bekende verven en kleuren, natuurlijke zijn. De Classico krijtverf en Fresco kalkverf, vaak gekozen in natuurlijke grijze en beige tinten voor een landelijke, huiselijke sfeer.

Maar naast deze vergrijsde, natuurlijke kleurtonen hebben wij nog meer!

Dit jaar lanceren wij onze tweede ‘Colour Collection’: ‘The Neomodernist’ genaamd. Een selectie kleuren die elkaar prachtig aanvullen, en een bijzondere sfeer neerzetten.

Deze collectie weerspiegeld de interieurs van de jaren ‘30. Warme kleuren, gecombineerd met koele tinten. Oranje, geel, paars, blauw en zwart.
Colour blocking is dé trend in deze serie kleuren. Niet te hard, maar zachte tonen in poeder matte afwerking, gecombineerd met hoogglans zwart op de kozijnen en deuren voor een uniek effect.

Voor de tweede keer heeft visueel redacteur Iris Floor samen gewerkt met Dagny Thurmann-Moe, een bekende colour designer uit Noorwegen, om deze ‘Colour Collection – The Neomodernist’ neer te zetten. Het is een kleine kleurselectie geworden, welke de kleuren van Europees 1930 vertegenwoordigd.

’De kleuren uit het moderne tijdperk krijgen steeds meer erkenning als bron van inspiratie. Met deze collectie wilden we graag deze kleuren opnieuw op de kaart zetten, en laten zien hoe deze zorgvuldig ontwikkelde collectie kan worden toegepast om een verfijnde en persoonlijke sfeer neer te zetten.’

Styleecologisch, klassiek, modern
TypeWoonkamer
ColorBlauw, Geel, Oranje, Paars, Zwart
SpecialistenVerf en behangspecialist, Woonspecialisten

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Menu
    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp