Omschrijving

Ook dit kapje uit de serie RubberLines is gemaakt met hergebruikt rubber. De binnenband is in strakke lijnen in stukjes gesneden. De strookjes rubber zijn daarna in een raster van metaal aangebracht. Er ontstaat een weefpatroon op de lampenkap. De stroken rubber, met de hand gesneden, variëren heel licht in breedte: het effect hiervan is dat het licht op een speelse manier door de kap komt.
Deze kleine, moderne industriële lampenkap geeft een stoer accent in je interieur.
Staat mooi in de woonkamer op een klein tafeltje, in de hal, de slaap- of werkkamer.

Wil je een bijzondere lamp in je huis?
Geen ‘dertien in een dozijn’-lampenkap, maar eentje die niemand anders heeft? Met een stoere look? Dan is een rubberen lamp echt iets voor jou! Bij WoonideeEnzo vind je verschillende handgemaakte lampen van rubber. Geen enkele lampenkap is hetzelfde, dus je hebt altijd een uniek exemplaar in jouw interieur.

Van binnenband naar rubberen lamp
De rubberen lampen uit de serie ‘RubberLines’ zijn gemaakt van gebruikte binnenbanden. Ze zijn dus ook nog eens duurzaam. Voor een extra speels effect blijven bij de grotere kappen de ventielen en plakkers gewoon zitten. Ik werk niet met vaste patronen, dus elke rubberen lampenkap ziet er net weer iets anders uit.

Modellen
De lampenkappen zijn er in verschillende vormen: rond, ovaal, vierkant, rechthoekig of wijd uitlopend. Wil je een flinke rubberen lamp die goed opvalt of juist een kleine, subtiel armatuur? Alles is mogelijk.

Styleecologisch, modern
TypeWoonkamer
ColorZwart

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp