Omschrijving

Lampenkap RubberLines is een upcycling product, het frame van de kap is omwikkeld met in smalle stroken gesneden binnenbanden. Wil je wat nieuws in het interieur? Wissel de kap met deze stoere lampenkap en je hebt gelijk een nieuwe interieur beleving.
Deze wat kleinere lampenkap RubberLines kan je als hang-, tafel- of vloerlamp toepassen.

De lampen 4kant uit de serie RubberLines is een grafisch lijnenspel vol fantasie die voor elke lamp anders is: de ontwerpster werkt zonder patroon. Elke lamp is daardoor uniek.

Zet hem op een strakke rvs voet of op een steigerpijp voet en hij staat te schitteren in het interieur.

Wil je een bijzondere lamp in je huis?
Geen ‘dertien in een dozijn’-lampenkap, maar eentje die niemand anders heeft? Met een stoere look? Dan is een rubberen lamp echt iets voor jou! Bij WoonideeEnzo vind je verschillende handgemaakte lampen van rubber. Geen enkele lampenkap is hetzelfde, dus je hebt altijd een uniek exemplaar in jouw interieur.

Van binnenband naar rubberen lamp
De rubberen lampen uit de serie ‘RubberLines’ zijn gemaakt van gebruikte binnenbanden. Ze zijn dus ook nog eens duurzaam. Voor een extra speels effect blijven de ventielen en plakkers gewoon zitten. Geen standaard uitvoering dus elke rubberen lamp ziet er net weer anders uit. De patronen zorgen voor een prachtig grafisch effect op de muur of het plafond.

Modellen
De lampenkappen zijn er in verschillende vormen: rond, ovaal, vierkant, rechthoekig of wijd uitlopend. Wil je een flinke rubberen lamp die goed opvalt of juist een kleine, subtiel armatuur? Alles is mogelijk.

Styleecologisch, vintage
TypeWoonkamer
ColorZwart

Ben je geïnteresseerd in dit project?
Neem dan contact op met de specialist!

    Crindel WhatsApp Chat
    Verstuur via WhatsApp